Můj čas na kafíčko

Blíží se smutný konec bohaté kariéry Ivy Janžurové?

Legendární herečka Iva Janžurová (82) se chystá brzy ukončit svou hereckou kariéru. Podobné spekulace momentálně kolují českým showbyznysem. Sice se takovému rozhodnutí hodně brání, ale prý na ni mají tlačit její dcery Sabina Remundová (51) s Theodorou Remundovou (49).


Chtějí pro ni pouze to nejlepší


O maminku už mají strach dlouhé roky a neustále ji přesvědčují, že by měla odpočívat. Rovněž by byly rády, kdyby šla na operaci, která jí byla doporučena. Trápí ji bolest kolen, nicméně se dlouhodobě bojí lékařů a chirurgický zákrok stále odkládá na neurčito.


Není ale divu, když má za sebou jistý velmi nepříjemný zážitek. V roce 2016 podstoupila výměnu srdeční chlopně, nicméně i tehdy se tomu vyhýbala a dlouho ji museli její nejbližší přemlouvat. „Zachránili mi určitou naději na přežití,“ říká herečka s odstupem času.


I to jasně ukazuje, že na tom není ideálně a její dcery mohou mít v pravdu v tom, že by neměla s koncem kariéry otálet. Iva Janžurová si to ale nedokáže představit, protože právě hraní je motorem jejího života. Možná během něj i trochu zapomíná, že po svém boku nemá už roky milujícího partnera.


Milující dcery jsou pro ni už dlouhé roky oporou.

Spřízněná duše

Sice se říká, že má blízko k mladšímu herci Igoru Orozovičovi (39), ale v tomto případě se jedná spíš o přátelství než o cokoli jiného. Svého pana Božského přitom během života herečka potkala a byl jím herec a režisér Stanislav Remunda (†84).

S tím prožila krásných čtyřicet let života a říkalo se o nich, že jsou jako jedno tělo a jedna duše. Některé kolegyně jí dokonce Remundu tiše záviděly a doufaly, že jednou tak dokonalého partnera také potkají.

Smutný konec

Bohužel ji ale opustil v roce 2012, kdy odešel na věčný odpočinek, a od té doby zůstalo v jejím srdci nezaplněné místo. Sama ale Iva Janžurová naštěstí není, protože má kolem sebe kolegy, a hlavně jí jsou nablízku obě dcery.

Uvidíme tak, jak to nakonec dopadne s jejím údajným koncem kariéry. Bezesporu by jí ale slušela ještě alespoň jedna velká role, prostřednictvím které by se rozloučila se svými věrnými příznivci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden