Můj čas na kafíčko

Blíží se snad hvězdný rozvod?

Už dlouho se proslýchá, že nad manželstvím Lucie Benešové (46) a Tomáše Matonohy (50) se stahují mračna. Hvězda Slunečné začala pociťovat, že o ni Tomáš jaksi ztrácí zájem.

Dříve k ní byl velice pozorný a snažil se na ni zapůsobit samými vtípky. A dnes? Sotva se na Lucii podívá. A tak není divu, že to herečku štve. Ze všeho nejvíc jí začíná vadit, že s jejím manželem už nic není.

Místo toho, aby si někam vyrazili a užívali si jeden druhého, Tomáš raději preferuje svůj klid. Nejspokojenější je, když je doma, a nemá moc zájem cokoli se svou ženou podnikat. „Je rád sám nebo se svými přáteli,“ posteskla si nedávno.

Zdá se, že Matonoha přestává se svou ženou držet krok a její živelnost mu je tak trochu na obtíž. Jeho nezájem dlouho tiše trpěla, ale příslovečný pohár trpělivosti zřejmě přetekl. Vypadá to, že s Tomášem už přestala počítat a začala spřádat vlastní plány.

Buduje si nové hnízdečko

Před rokem si Lucie se svou maminkou Jiřinou koupila pozemek v Jizerských horách, kde se snaží vytvořit nějaké obydlí. Sní o vlastní roubence, kde by mohla nejen přespávat, ale také trávit volný čas. Problém je, že na své vysněné stavení ještě nenašetřila, a tak postupuje pozvolna.

„Když nenatáčím, jezdím tam a pořád něco řeším,“ prozradila. Čímž nenápadně přiznala, že s manželem volný čas netráví a raději se věnuje svým aktivitám. Není pochyb, že ve zrenovovaném domě u pražské Bílé hory se potkávají jen sporadicky. Lucie se patrně cítí osaměle, o čemž svědčí i fakt, že si nedávno pořídila další chlupatý přírůstek.

Našla lék na samotu?

I Lucie je žena jako každá jiná a lásku ke svému životu prostě potřebuje. Že jí v manželství vášeň patrně chybí, o tom svědčí i to, že si nedávno pořídila z útulku již třetího pejska, který prý bude dobrým parťákem nejen pro ni, ale také pro jejich brabantíka Otu.

Možná by se Matonoha měl vzpamatovat a začít se více starat o svou ženu, nebo mu dům naplní psími kamarády. I když nedávno se nechala slyšet, že už si žádného psíka brát nebude, ale ráda by početnou rodinu doplnila ještě kočičkou. Velkou neznámou tak zůstává, jestli pro Tomáše ještě vůbec bude v posteli místo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden