Můj čas na kafíčko

Blonďatá hvězda Tváře Machálková zažívá naprosté peklo!

Dvě hodiny seděla nehybně v křesle a pak trpěla pod silnou vrstvou silikonu s barevným nástřikem další dlouhou dobu během vystoupení! Takové krušné chvíle teď zažívá celkem běžně  při zkouškách a finále televizní soutěže Tvoje tvář zpěvačka Leona Machálková (50).

Nedávno přitom oslavila už padesáté narozeniny, což by jí ani náhodou nikdo nehádal. Nevzala si na sebe blonďatá superstar až příliš velký závazek? Po taneční soutěži StarDance, kterou absolvovala už loni na podzim, je to tak další náročný projekt, do kterého se pustila. Nebo za tím je snaha být co nejvíc mezi lidmi, kde by mohla narazit na případného budoucího nápadníka? Možná už se něco chystá!

Utajený vztah na obzoru?

Je to totiž už více než rok a půl, co prohrál svůj boj s rakovinou slinivky světový designér a zpěvaččin expřítel Bořek Šípek (†66). Od té doby je Leona sama, bez jakékoliv mužské opory, jen se svým synem Arturem (14). Jak to sama zpěvačka snáší? „Nehroutím se z toho. Věřím, že se to jednou změní,“ nechala se slyšet Leona. Rýsuje se už snad něco, o čem ví jenom ona sama a zatím to nechce nikomu prozradit nebo zakřiknout? Nebyla by zdaleka první, kdo si v imitační show našel vztah. Jedním příkladem za všechny je třeba známá herečka, moderátorka a bývalá porotkyně Iva Pazderková (37). Bude Leona další na řadě?

Dělá jí kulatá padesátka vrásky?

Leona uvedla na pravou míru, že to rozhodně není samo sebou. Musí se hýbat, hodně pít a celkově dbát o svůj zevnějšek. Je pro ni letošní jubileum takovým zlomem, nebo si to nepřipouští? „Přiznám se, že ve vlnách. Není to jen tak, ale dívám se kupředu. Chtěla bych si ten život užívat naplno,“ přiznala zamyšleně zpěvačka. To, že se snaží být nad věcí, dokazuje i několik naplánovaných oslav jejího jubilea, od těch soukromých až přes velkolepý koncert v Divadle Hybernia se závěrečným rautem pro její nejbližší. Nejvíc prý bilancuje právě v létě, kdy má více volna. Ještě že během letošního léta neměla kvůli muzikálům, točení Tváře a chystání koncertu tolik času. Kdo ví, nač by Leona ještě přišla...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden