Můj čas na kafíčko

Blondýny z Novy si jdou zase po krku

Můj čas na kafíčko

Jak silný konkurenční boj vládne mezi zprávařskými hvězdami Novy? Platově si rovny nejsou, i když obě odvádějí dobrý výkon. A to se neodpouští.

Televizní noviny moderují proti sobě s přestávkami už třináctý rok a mají se rády jako dvě kočky na jednom dvorku. Lucie Borhyová (43) si střeží postavení jedničky, zatímco Kristina Kloubková (45) by ráda měla stejně vysoký plat jako ona.

Jediné štěstí pro stále nejbohatší českou televizi je, že obě vznosné blondýny jsou na tom dost dobře s výší IQ, takže se vyhnuly vzájemným invektivám na veřejnosti, i když by si nejraději vjely do vlasů.

Kořeny jisté nevraživosti jsou jednoduché, až prosté: zatímco Lucie Borhyová (43) moderuje hlavní zprávy na Nově už neuvěřitelným třiadvacátým rokem a své výsadní postavení (a plat na úrovni premiéra) považuje za samozřejmé a dané tak nějak „z Boží milosti“, její dvojka Kristina Kloubková (45) má za to, že si stejná privilegia a stejné peníze zaslouží také.

Proč? Při bližším pohledu snadno zjistíme, že je všestrannější a odvádí víc práce. Borhyová dráždí tím, že v době svých pracovních dnů nakráčí před půl osmou do studia a ve čtvrt na devět má vyděláno, zatímco Kloubková ke zprávám moderuje i Snídani s Novou – a plat

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden