Blumy ve slaninovém župánku

Blumy se slaninou jsou skvělou jednohubkou k perlivým i neperlivým vínům.


Suroviny:


5 velkých blum


20 dkg slaniny


snítka čerstvého rozmarýnu


1 lžíce másla


Postup:


Blumy dobře omyjte a rozkrájejte je na silnější měsíčky. Každý měsíček obalte v kousku slaniny a zajistěte párátkem. Na pánvi rozpalte kousek másla a přidejte do něj snítku čerstvého rozmarýnu.


Nechte bylinku rozvonět a následně blumy obalené ve slanině zprudka orestujte, dokud se slanina krásně nezatáhne. Osmažené blumy dejte osušit na ubrousek, abyste je zbavili přebytečného tuku a můžete podávat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden