Můj kousek štěstí

Bohatství vypadá zhruba takhle...

Jak asi může vypadat vrchol blaha... Leckdo o takovém životní metě tiše sní, ovšem Dana Morávková (50) to během oslav svých narozenin předvedla naplno. Začalo to barákem. Herečka a skladatel si v pražských Modřanech pořídili luxusní vilu za 36,5 milionu korun a z kopce nad Prahou tak dávají všem vědět, co jsou teď za honoraci.

Pozemek, na kterém dům stojí, má přes 800 metrů čtverečních a nachází se na něm velká zahrada s posezením, terasa s moderním barevným nábytkem a samostatná garáž. Morávková si libuje, že má teď kuchyni podle svých představ.

Nakupovat pro ni suroviny může jezdit luxusním vozem velkým pomalu jako malý autobus – Porsche Cayenne stojí něco kolem tří melounků. Jubilejní kulaté narozeniny tak mohla doktorka Suchá z Ordinace slavit velmi na úrovni, ale ještě to bylo málo.

Manžel Petr Malásek (57) totiž pro oslavenkyni přichystal překvapení v podobě únosu do romantických Benátek. Že ty české „nad Jizerou“ přišly v tomto případě zkrátka, není třeba jistě dodávat.

Ale jelo se dál... A to konkrétně do Rakouska, protože tam je taky krásně a svědkem narozeninového dne bylo korutanské jezero Wörthersee. Padesát rudých růží a jedna bílá oprostřed už byly zřejmě už jen takovou malou, byť důležitou, třešničkou na narozeninovém dortu.

Největší radost má ovšem Dana z úspěchů svého syna Petra (23), který studuje v Anglii tvůrčí psaní a žurnalistiku. Je ještě něco, co může Morávkové scházet? Profesní úspěchy? Kdeže! Po konci

Ordinace už prý pracuje na nové reality show z vojenského prostředí, která se má stát hitem Primy a produkce s ní dělá tajnosti. Dana Morávková tedy předvádí, jak se slaví životní jubileum... Přidáváme se ke gratulantům.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden