Můj čas na kafíčko

Bohém bez rodiny zachraňuje žáby...

Herec Jaromír Nosek (43) ze seriálu Co ste hasiči, kde hraje mladého a trochu střeleného muže s melírem ve vlasech a v růžových tričkách, má dost často zvláštní role.

Mimo jiné se proslavil i postavou gaye Ignáce z filmu Účastníci zájezdu. Aby ne, když sám má hodně bohémskou povahu. Je mu už přes čtyřicet, stále nezaložil rodinu a ve svém třípokojovém bytě má prý asi osmdesát květin.

S tím, že je volnomyšlenkář, zřejmě souvisí i fakt, že jen během pandemie vystřídal třináct zaměstnání. Vedle herectví klestil třeba růže, vysekával ze zdiva vzduchotechniku nebo transportoval žáby z koridoru, aby je při nekontrolovaném přemisťování nepřejížděla auta.

Zachránit by měl také svůj rod a stát se otcem. V lednu letošního roku se chlubil fotkami s přítelkyní Zuzanou (30), která je až neuvěřitelně podobná herečce a zpěvačce Báře Polákové (37), tak by se dalo čekat, že do toho praští.

Nebo je snad jeho vyvolenou skutečná Bára Poláková? Nicméně dva roky nazpátek tvrdil, že na miminko se necítí... Přítelkyně Zuzana je letuška, takže jsou-li ještě pár, hned tak se asi neusadí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden