Staré dobré časy

Bohéma zklidnila terapie láskou

Staré dobré časy

Lola byla mým andělem strážným. Svatba s ní mi zachránila život.

Máte Roberta Redforda zařazeného v šuplíku slušňák - gentleman? Dlouho tomu tak nebylo. Jak se hezky česky říká, rostl pro kriminál. Než potkal svou první ženu Lolu.

Až o něm někdo natočí autobiografický film, patrně začne divokou bitkou. Miláček žen Robert Redford, ano, ten dokonalý elegán z Hollywoodu, byl totiž jako dítě členem pouličního gangu. Z policejní stanice si ho dokonce musel odvést jeho otec.

K malování alkohol patří

Kluk z toho vyroste, říkali si možná rodiče. Jenže to dlouho nevypadalo. Robert sice přestal krást, ale zase začal hodně pít. Vždycky říkal, že k malířství, které si vybral jako způsob obživy a kvůli kterému na čas dokonce odcestoval na zkušenou do Evropy, se to tak nějak

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden