Můj čas na kafíčko

Bohoušova Lucinka vydělává víc než on!

Ze stále ještě neplnoleté Lucinky Palkaninové (17), partnerky zpěváka Bohuše Matuše (47), se krátce po narození jejich dcery Natálky (2 měsíce) stala úspěšná podnikatelka na sociálních sítích a chodí jí prý takové honoráře, že předčí i příjmy úspěšného zpěváka.

Firmy se prý mohou přetrhnout, aby ji zahrnuly penězi. Bohušovi a jeho partnerce se kvůli jejich vztahu někteří lidé smáli. „Sice se pár hlupáků našlo, ale většina nám naše štěstí přála,“ řekla Lucie, která neskrývá svůj obdiv k muzikálovému idolovi. Z věkového rozdílu si Bohuš Matuš těžkou hlavu nedělá.

Další dítě prý bude až za maturitu!

Muzikálový idol, či „plešatý ošklivák“?

Zpočátku si prý myslel, že mu zakázaná láska zničí kariéru, ale po narození dcery Natálky se podle něj vše změnilo, a nyní s Lucií dokonce plánují svatbu.

„Vždy mě vyhledávaly takto mladé holky. Nechápu to, nevím proč. Ptal jsem se Lucky, co se jí na mně líbí, když jsem plešatý ošklivák, ale jí se prý líbím takhle. Mezi námi je láska, jakou jsem málokdy zažil,“ popsal.

Oba se před narozením dcerky přestěhovali do většího bytu, kde měli plné ruce práce. „Byl to horor. Bydleli jsme v úzké uličce, všechno jsem musel stěhovat a nosit sám.

Ale už je to za námi a mělo to i pozitivní efekt, že jsem kvůli tomu zhubl,“ vtipkoval zpěvák, který chce být kvůli své mladé krásce stále ve formě.

Fotky s miminkem přináší peníze

Když Lucie přišla do jiného stavu, rozhodla se dokumentovat průběh těhotenství na Instagramu. Hned získala přes osm tisíc příznivců, nakonec ale o celý účet nenávratně přišla. Jednoho dne jí tam už nešlo se přihlásit.

„Asi se mi do něj někdo naboural a zrušil ho.“ Nedávno si založila nový Instagram, a díky přidávaným fotkám už stihla nasbírat skoro dvacet tisíc sledujících. Pro firmy prodávající výrobky novopečeným maminkám je její profil natolik atraktivní, že už začala slušně vydělávat.

„Lucince se kvůli spolupráci začaly ozývat světové firmy. Posílají jí krásné věci na miminko a na účet jí už přišla spousta peněz, takže je teď bohatší než já,“ řekl zpěvák, který před Covidem vydělával statisíce.

V této době je bez práce a jen žasne, jak se u nich doma role obrátily. Bál se, jak ženu a dítě uživí, a jeho blondýnka ho svou akčností překvapila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden