Moje šťastná hvězda

Bohumil Klepl a Eva Holubová: Vztah na bodu mrazu

Loňská nehoda na skútru se zřejmě Bohumilu Kleplovi (61) stala osudnou. Od té doby je totiž jako vyměněný a všimla si toho i jeho nejlepší kamarádka Eva Holubová (60). Od té nehody se totiž podle všeho téměř vůbec nestýkají!

Už není tím, kým dříve býval

Ačkoli spolu hrají v několika divadelních představeních a je tedy zapotřebí, aby se bavili aspoň v rámci nich, cokoli, co jejich práci přesahuje, už ale dělají každý zvlášť.

A to je co říct, když se desítky let od sebe nehnuli ani na krok. Jejich kolegové se shodují v tom, že v létě se něco muselo stát. Největší problém ale prý bude v tom, že prý od té nehody trpí Klepl velkými psychickými problémy, s nimiž pravidelně chodí k psychologovi.

Končí s herectvím?

Prý také rád tráví čas sám, nejen bez přátel, ale i mimo oči veřejnosti. Což se dříve také nestávalo. Rád bavil společnost a byl středem pozornosti. Jenže to, co se s ním děje teď, všechny naprosto šokuje.

Údajně dokonce několikrát odmítl další roli v zábavné komedii! A nepřesvědčilo ho ani to, že by v něm hrála i Holubová. Všichni o něj mají snad větší strach než minulý rok. Dokonce se začalo proslýchat, že by chtěl skončit s herectvím a odejít do důchodu.

O tom, co přesně po osudné nehodě cítí, nikdy herec nepromluvil, ale je vidět, že ho zřejmě poznamenala na celý zbytek života. Podle jednoho jeho dobrého přítele se měl kvůli svým problémům pohádat právě se svou kamarádkou Evou Holubovou. A to téměř na život a na smrt.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden