Moje sladké tajemství

Bohuš Matuš: Utekla mu kvůli dítěti!

Po osmiletém vztahu je mezi nimi definitivní konec. Zpěvák Bohuš Matuš (44) přišel o svoji o sedmnáct let mladší přítelkyni Nikolu (27) kvůli tomu, že jí nechtěl splnit její životní sen.

.Zpěvák Bohuš Matuš (44) nedávno hledal pro sebe a pro jeho expřítelkyni Nikolu (27) společné bydlení, když vtom mu Nikola oznámila, že se s ním rozchází a on se tak do nového stěhoval sám „Ona chtěla dítě, já ne.

Tak si našla někoho, kdo jí to přání splní,“ vysvětlil nevěru přítelkyně zpěvák. On sám by se prý s Nikolou nikdy nerozešel, jelikož ji opravdu miluje. Nicméně přiznává, že on jí nemůže dát, po čem touží.

Matuš se totiž soustředí na kariéru a nehodlá se omezovat či polevit v pracovním tempu. Je však pochopitelné, že mladé Nikole došla s Matušem trpělivost. Je ve věku, kdy její kamarádky zakládají rodiny, a Matuš se nemůže divit, že usoudila, že je čas na to pořídit si prvního potomka. Zpěvák navíc pomáhá nadaci Srdce dětem, z čehož Nikola usoudila, že má vztah k dětem a chtěl by si ho pořídit. Velkou ránou pro zpěváka je i to, že Nikola neodešla sama, ale vzala s sebou společnou fenku Julinku. Matuš tedy zůstal se svou kariérou dočista sám.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden