Můj kousek štěstí

Bohyně červeného koberce selhala

V soukromí to houstne?

Cože? Pohublá Jitka Čvančarová (44) že nedorazila na červený koberec do Varů v obvyklé šílené róbě? Co se proboha stalo? Problémy? A proč se její manžel Petr Čadek vzdal své Tančírny?

Za starou bačkoru letos stálo zahájení mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Neobjevil se nejočekávanější klenot klenotů, tedy Jitka Čvančarová (44) v novém modelu, o němž se vždy předem vedou vášnivé hovory a mnozí se vsázejí, jak asi bude vypadat.

Jisté je, že by zastínila i Beatles, kdyby byli všichni živi a zdrávi a rozhodli se ve Varech ukázat. Ubohý pokus spisovatelky Radky Třeštíkové (41) strhnout na sebe pozornost a obléknout si žínku a ubrus po babičce nevynahradil dychtivým fanouškům každoroční nespoutanou radost z rozpustilého modelu „Čvančarády“.

Modrý stan

Co se proboha stalo? Herečka je viditelně pohublá a působí, jako by měla starosti. „Máme s manželem moc práce,“ stručně vysvětlila Jitka Čvančarová a dodala, že prezidentovi festivalu Jiřímu Bartoškovi (75) se omluvili.

„Příště určitě zase rádi přijedeme a já zase moc ráda vzbudím rozruch nějakou tou svojí róbou,“ ujistila kupodivu s humorem. Přitom loni zastínila modrými šaty připomínajícími stan pro čtyřčlennou rodinu hlavní zahraniční hvězdu, Michaela Caineho (89). Psalo se o tom i v novinách a tehdy herečce do smíchu příliš nebylo.

Loučení s Tančírnou

No a jaký je tedy ten opravdový důvod, proč překvapivě pohublá Jitka Čvančarová nenavštívila s obvyklou pompézností Karlovy Vary? Jedná se o jakési tajemné soukromé problémy, které ona a Petr Čadek (43) úzkostlivě skrývají.

Je známo, že se učitel tance Čadek po deseti letech rozloučil se svou milovanou Tančírnou. „Osobní a pracovní důvody mě dovedly k odchodu,“ řekl. Tančírna byl Čadkův splněný sen, měla tři taneční sály, kavárnu, dětský koutek. Děje se zřejmě něco vážného.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden