Můj kousek štěstí

Boj Gottových

I když se zdálo, že by Ivana Gottová (44) mohla najít s nejstarší dcerou zpěváka Karla Gotta (†80) Dominikou společnou řeč, atmosféra naopak houstne. Vše nasvědčuje tomu, že rodinné vztahy jsou na bodě mrazu.

Když se Dominika Gottová (46) vrátila natrvalo do Čech, Ivana prý několikrát udělala vstřícné gesto a pozvala ji na Bertramku. Jenže Dominika se pokaždé vymluvila na to, že má moc práce. Nakonec Ivanu prý kontaktovala až po dvou měsících, co utekla od nevěrného manžela Tima Tolkkiho (53). Protože se ale nemohla Ivaně dovolat, napsala jí esemesku k narozeninám. To, co následovalo, ale Dominice doslova vyrazilo dech. Dostalo se jí totiž chladné a oficiální odpovědi přes tiskovou mluvčí Anetu Stolzovou (37), která Ivanu zastupuje. „Paní Gottová jí poděkovala s tím, že to je vůbec poprvé, kdy jí k narozeninám popřála. Za celou dobu soužití s Karlem Gottem totiž Dominika nepopřála ani jí, ani svým nejmladším sestřičkám. Proto její blahopřání Ivana Gottová vnímá bohužel jako její další mediální kalkul,“ tlumočila tisková mluvčí Ivanino stanovisko.

  Stojí za vším nenávist?

Vypadá to tedy, že rodinné vztahy jsou více než napjaté a pořádně přituhuje! „Proč to neřekne sama Ivana?“ ptala se pak nevěřícně Dominika. „Nijak mediálně nekalkuji! Snažím se žít nový život a pracovat na sobě. A to, že jsem jí popřála k narozeninám, nebyl žádný kalkul, ale možnost komunikace a případně domluvy k setkání,“ dodala zpěvákova dcera. Všechno nasvědčuje tomu, že nenávist mezi Dominikou a macechou musí trvat už delší dobu. Zřejmě za vším stojí i fakt, že zatímco Ivaniny dcery si mohly užívat otcovu přítomnost, Dominika byla jako nemanželské dítě vždycky stranou. A samozřejmě největším kamenem úrazu budou zřejmě peníze. Není žádným tajemstvím, že Karel Gott za svého života mohl vydělat až miliardu korun. Když v roce 2015 prodělal rakovinu mízních uzlin, uvědomil si, že může kdykoli zemřít a raději okamžitě rozdělil svoje jmění. Zatímco téměř veškerý majetek převedl na manželku Ivanu, Dominice dal odstupné ve výši sto tisíc eur výměnou za to, že už žádné dědictví později nedostane.

  Boj o miliony

Nejstarší dcera souhlasila a vzápětí všechny peníze utratila. Není divu, že se snaží ještě zabojovat a získat něco z otcova tučného konta. Šušká se, že chce vyrazit do boje se známou advokátkou, která už vyhrála nejednu bitvu. Prý by se mělo jednat o Kláru Long Slámovou (59), která kdysi zastupovala Jiřího Kajínka (59). Slámová ale zatím nic takového nechce potvrdit. „Nemůžu, neřeknu vám nic. Váže mě mlčenlivost,“ řekla jen právnička.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden