Moje šťastná hvězda

Boj o Kolečka pokračuje

Že by snad ještě zvratům v tomto vztahu nebyl konec a přijde další velmi překvapivé rozuzlení?

Milostný trojúhelník, který se neustále točí dokolečka. Přesně tak to vypadá mezi záletným scenáristou PETREM KOLEČKEM (38) a jeho dvěma ženami. Která nakonec zvítězí?

Náš showbyznys se baví. Aférka mezi Petrem Kolečkem (38), Anetou Vignerovou (35) a  Denisou Nesvačilovou (31) je totiž jako vystřižená z červené knihovny a dokonale na ni platí přísloví „každý chvilku tahá pilku“.

V tomto případě tedy spíš Kolečka. Překvapení střídá úžas, někdy i znechucení nad tím, čeho jsou tihle tři schopni. Kolečko je v každém případě vykutálený ptáček. Jak to všechno nakonec skončí?

Vyhodili je jako puberťáky

Jeden den si hraje Kolečko na spokojenou rodinku s Anetou a synem Jiříkem (2), pár hodin poté se nalévá v pražském baru se zrzkou ze seriálů Slunečná či Dobré zprávy. Tentokrát ale s milenkou dost přestřelili. V baru, kam dorazili už dost veselí, zamířili rovnou na toalety a dobývali se na ně s křikem a boucháním.


Ochranka je proto z podniku vyhodila. Kam se milenci vydali poté, není úplně jasné. Podle některých informací k Nesvačilové domů. Což je pro Vignerovou další krutá rána poté, co nevěrnému partnerovi odpustila. To dodnes spousta lidí nechápe, protože jí hodně ublížil.

Střídá je podle nálady?

Zatím tedy žijí tak trochu ve třech. Obě ženy o sobě vědí, Kolečko je střídá dle nálady. Aneta se sice nechala slyšet, že už mu další šanci nedá, v zákulisí českého showbyznysu se ale povídá, že se bojí zůstat sama a necítí se na to, aby vychovávala syna bez jeho otce.

A Denisa? Snad každý se ale ptá, proč s ním stále ještě je, když ví, co je zač. Už jen ta velká ostuda, které je vystavena. Pak nesmíme opomenout ani to, že kvůli němu přišla o pracovní nabídky a dost možná si už ani nikde neškrtne.

Udělá pro něho cokoli?

Zdá se však, že jí to ani trochu nevadí. Podle některých je tak lačná po lásce, že by byla ochotná vzdát se i své kariéry, což je na jednu stranu hezké, co když ale pak sundá růžové brýle a zjistí, jak je její situace ve skutečnosti vážná?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden