Můj kousek štěstí

Boj o manžela ji bude bolet!

Tak už je to tady. Adéla Gondíková (48) po dvou letech od svatby s Jiřím Langmajerem (55) lehce znervózněla. Patrně si uvědomila, že ani to nejkulatější razítko na úřední listině nezabrání žádnému sukničkáři i nadále se věnovat své zvrhlé zálibě.

Po koronavirové pauze notorický svůdník hodlá opět ostošest natáčet, navštěvovat premiéry a večírky a opájet se zfanatizovanými davy fanynek. V září začne slavný donchuán pracovat na novém filmovém projektu, a tak během prázdnin téměř neopouští posilovnu, v níž zběsile cvičí.

Jako Brad Pitt

„Má za úkol vypadat jako Brad Pitt,“ prozrazuje vylekaná Adéla. Nejhorší na tom je, že Langmajerovi se to daří. A Adéla již nyní vnitřním zrakem vidí, jak manžela mladé obdivovatelky pronásledují až domů, vyrážejí dveře, rozbíjejí okna a hrnou se dovnitř.

Během nuceného domácího vězení zaviněného pandemií si hvězda Sestřiček, stejně jako my všichni, libovala v pohodlném oblékání.

Tepláková víla

„Nejradši nosím tepláky,“ přiznává provinile. „Vlastně koronavirus tak trochu posílil pocit, že guma je dobrá v pase.“ Bere si je dokonce i ven, na zájezdy s divadlem: „V džínách to ježdění není tak pohodlné, takže za mě rozhodně tepláky,“ připouští.

Nicméně společenská sezona se blíží mílovými kroky a herečce nezbývá než bojovat s potenciálními konkurentkami, a pokud možno jim vyrazit zbraně z rukou. A to by se jí sotva podařilo, kdyby zůstala teplákovou vílou. Je potřeba důstojně se oblékat a také sportovat.

„Začali jsme jezdit konečně zase na kole, po dvou letech jsme je vytáhli. Jezdíme taky rádi na golf,“ popisuje. A dokonce si i zkoušela večerní šaty a outfit korunovala střevíčky s vysokými podpatky. Když se takhle vyšňořená zahleděla do zrcadla, nemohla se poznat.

Nepřecpává se

„Trochu se bojím těch bot, když jsme nosili rok a půl tenisky nebo žabky,“ povzdychla si sympatická tmavovláska. Naštěstí má silnou motivaci: když si představí, že její Jiří bude v kině pobíhat polonahý, samozřejmě myšleno na filmovém plátně, a divačky budou v hledišti okouzleně vzdychat, ještě ráda si parádu na vysokém podpatku ponechá, i když bude tlačit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden