Můj kousek štěstí
Boj o slavici! Manžel neváhá obětovat kariéru
Štefan Margita sám je podle všeho ve skvělé kondici, což je teď pro dvojici malé štěstí v neštěstí...
Boj o slavici! Manžel neváhá obětovat kariéru

Stane se z operního pěvce domácí pečovatel na plný úvazek? Kvůli podlomenému zdraví Haničky písničky se její muž začíná vzdávat své práce. Je to opravdu tak zlé?

Začátkem června oslavila Hana Zagorová (75) a její muž třicáté výročí svatby. Ačkoli, o velké oslavě se v jejich případě bohužel mluvit nedalo. Pěnice kvůli vleklým zdravotním obtížím a náhlému kolapsu zůstala skoro dva týdny upoutaná na nemocniční lůžko a Štefan Margita (65) jí nemohl donést ani pugét jejích oblíbených růží.

Řezané květiny jsou totiž ve špitále zakázané. Tak si oslavu výročí perlové svatby jistě nepředstavoval ani jeden z nich. Je jasné, že manželství si nyní prochází možná nejtěžším obdobím, jaké za ty roky zažili.

Neustálé zdravotní potíže trápí zpěvačku už od roku 2020, kdy si prošla ošklivým průběhem onemocnění covid-19. Zákeřný virus a následný postcovidový syndrom si vybraly svou daň.

Choroba krvinek, kterou pěnice trpí od mládí, a kdysi se ji podařilo alespoň zmírnit pitím zázračných čajů, se opět přihlásila o slovo. Zagorová tedy začala opět docházet na transfuze. Necítila se dobře a s těžkým srdcem rušila jeden koncert za druhým.

Jedna rána za druhou

Loni v říjnu zkolabovala a čtrnáct dní strávila v nemocnici. S obrovskou bolestí se následně potýkala poté, co si zlomila několik obratlů.

Nedávno se svým fanouškům svěřila, že trpí osteoporózou a kvůli řídnutí kostí nosí speciální korzet na fixaci páteře. Jedna komplikace tak střídá druhou a návrat na koncertní pódia se nyní nezdá být příliš reálný, což zpěvačce na náladě jistě nepřidává.

Všechno zrušil!

Před pár týdny navíc znovu zkolabovala a její muž zavolal záchranku, která ji odvezla do nemocnice. „Za Haničkou chodím několikrát denně, mám o ni velký strach,“ posteskl si pěvěc, který péči o manželku věnuje veškerý svůj čas, práce nepráce, a tak v současné situaci odříká jeden kšeft za druhým.

Už údajně zrušil veškeré pracovní závazky až do srpna. Zdá se, že operní pěvec kariéru odsouvá na druhou kolej.

Společný boj

Je to úctyhodné gesto, ovšem zároveň to bohužel potvrzuje spekulace, že zdravotní stav národem milované Haničky písničky není dobrý. Z nemocnice si ji manžel po dvou týdnech hospitalizace odvezl na vozíčku a poté ji vzal domů, kde o ni pečuje.

Zpěvačka je však bojovnice s nezlomným optimismem, který ji doufejme stále neopouští. A s milovaným mužem po boku se snad brzy postaví na nohy a bude plánovat návrat na scénu. Pro ni i její fanoušky, to jistě „Je naprosto nezbytné“…

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz