Moje šťastná hvězda

Bojí se Adrian, že ho opustí?

Natáčení oblíbeného krimiseriálu Policie Modrava je zase v plném proudu. Zatímco diváci se nemohou dočkat nových dílů, manžel Soni Norisové (47), muzikolog Adrian Rajter (53), zřejmě moc nadšený nebude.


Protože je slovenská kráska  v Česku už snad víc doma než ve své vlasti, je pochopitelné, že času na rodinu jí příliš nezbývá. No a proslýchá se, že její manžel má srach i z toho, aby se Soně do cesty nepřipletl nějaký muž.


Byla pěkné číslo


Není se ani čemu divit, že má z toho muzikolog takové nervy. Moc dobře totiž ví, jaká jeho žena bývala. Herečka se nikdy netajila tím, že vždycky byla pořádný pařmen, který zavíral večírky. Kromě toho je také velmi krásná a na nezájem opačného pohlaví si rozhodně nemůže stěžovat.


Myslí si, že to zvládají


Norisová ale samozřejmě všechny takové řeči odmítá a hájí se tím, že za všechno může opravdu jen práce, protože dobrý kšeft se zkrátka neodmítá. Naopak je prý ráda, že může být chvilku sama, od všeho si  odpočine a plná sil se zase vrací zpět k rodině.


„Díky fungujícímu zázemí si můžu dovolit i komplikované pracovní výjezdy. Oba mí chlapi už to doma umí přežít sami,“ říká s velkou jistotou. Rajterovi asi tak nezbývá nic jiného než věřit, že jeho žena do Čech jezdí opravdu jen za prací a že se po natáčení zase vrátí domů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden