Moje šťastná hvězda

Bojí se, co s ní bude dál

Poté, co rapidně zhubla v důsledku nechutenství, už zase začíná pomalu, ale jistě nabírat na váze.


Jaroslavu Obermaierovou (75) velice těší, že se všechno začíná vracet do normálu. „Je to lepší, snažím se, aby to takhle vydrželo. Už snad nejsem jako kost a kůže, v určitém věku člověk nemá hubnout moc.  


Ale já opravdu zhubnout nechtěla, bylo mi protivné jídlo,“ připomněla herečka. Trn z paty jí vytrhla až vytoužená dovolená, kde jí zase začalo chutnat. Sama ale říká, že ještě nemá vyhráno.


Trápí ji deprese?


Obermaierová totiž přiznává, že podzim je pro ni psychicky náročný a bojí se, jak přečká nekonečně dlouhé měsíce. „V Ulici už točíme Vánoce, já tohle období moc nemusím. Je to příšerné. Jsem Jaroslava, tak už se těším, až bude zase květen. Všechno na mě padá,“ přiznala smutně seriálová hvězda.


Začarovaný kruh


Ovšem právě stres a stavy úzkosti stály za jejím úbytkem na váze a toho si je moc dobře vědoma. „Bylo to pravděpodobně nervového původu, ze stresu. Byla jsem z toho zoufalá,“ říkala na začátku srpna s tím, že je nejraději, když nemusí dělat vůbec nic, jen chodit se svým čtyřnohým kamarádem Vašíkem na procházky.


Jenže teď už je zase v jednom kole, do toho ještě v období, které nemá ráda. Je tak bohužel možné, že ji zdravotní problémy znovu potrápí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden