Můj kousek štěstí

Bojí se jeho milenky?

Stále vypadá úžasně, i ona by jistě o případné ctitele neměla nouzi.

Na nedostatek práce si herečka ze seriálu ZOO nemůže stěžovat, Jana Švandová (76)  jde z role do role, nezapomíná však ani na utužování vztahu s manželem Pavlem Satoriem (74).

Pár se nedávno pochlubil romantickou dovolenou na Kostarice. Nicméně se povídá, že to není až tak růžové, jak se může zdát. Zlé jazyky totiž naznačují, že herečka a developer v poslední době neměli zrovna idylický vztah, a podle některých informací dokonce hrozilo, že manžel zakotví u jiné ženy.

Podlehl zlatokopce?

Mohou to samozřejmě být jen pomluvy, které roznášejí lidé, kteří jim nepřejí štěstí. Ovšem není tajemstvím, že Satorie nemá hluboko do kapsy, a říká se, že si na něj čas od času brousí zuby některá výrazně mladší kráska dychtící po bohatém gentlemanovi.

S Pavlem Satoriem jsou manželé už pětadvacet let.

Což by asi nikoho nepřekvapilo, boháči jsou u jistých žen v kurzu v jakémkoli věku. Zda Satorie podlehl, nebo ne, je nakonec úplně jedno, Švandovou jeho milenka mohla vyděsit, ať už byla reálná, nebo se o ní jenom mluvilo.

Nepátrat a neotravovat

Už několikrát totiž v minulosti kolovaly zvěsti, že herečka je se svým drahým samozřejmě z velké lásky, ale imponuje jí i jeho majetek. A rozhodně by nevýskala radostí, kdyby jí frnknul s jinou. Tím spíš, když spolu mají docela pohodu, podle všeho se Švandová hodně zklidnila, pokud jde o temperament.

Právě kvůli její divokosti jí prý v minulosti nevyšly vztahy s chirurgem Hubertem Topinkou či filmovým producentem Oldřichem Machem (80). „V manželství je důležité nechat druhému prostor, po ničem nepátrat a zbytečně neotravovat,“ má jasno herečka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden