Moje šťastná hvězda

Bojí se krachu dalšího manželství?

Proč Tereza omezila pracovní aktivity?

Herečka TEREZA KOSTKOVÁ (45) podřídila manželovi  JAKUBU NVOTOVI (43) téměř vše. Bojí se, že by ji mohl partner opustit?


Dřív byla na roztrhání, nyní trošku „hodila zpátečku“. Tereza Kostková (45) postupem času dala přednost rodině před prací. Poté, co se podruhé vdala, za slovenského divadelního režiséra Jakuba Nvotu (43), stal se z ní jiný člověk.


Dřív neměla na nic čas a to se jí nejspíš krutě vymstilo. Snaží se vyvarovat chyb, kterých se kdysi dopustila a kvůli kterým jí nejspíš ztroskotalo první manželství s Petrem Kracikem (63)?


Co všechno je schopna pro manžela udělat?

Žárlil na její úspěch?

Co přesně stálo za krachem jejich vztahu, o tom se oba dodnes snaží mlčet. Kostková nikdy nebyla jednou z těch, které by na své bývalé házely špínu. Snažila se zachovat dekorum a toho se drží dodnes. Spekuluje se však, že ji Kracik opustil kvůli jejímu úspěchu.

V té době totiž brala jednu roli za druhou, dařilo se jí i v jiných projektech a na manžela podle všeho moc času neměla. Zda je to pravda či nikoli, o tom se dnes můžeme jen dohadovat. Avšak vzhledem k tomu, že se v současné době snaží dělat věci trochu jinak, vypadá to, že na tom přece jen něco pravdy bylo.

Stala se z ní hospodyňka

Tereza se přednedávnem přiznala, že se zhlédla ve vaření. A to dokonce tak, že vyváří i několik teplých jídel za den. Manželovi totiž chutná něco jiného než synovi Antonínovi (13) a oběma se snaží vyjít vstříc.

Že by ale něco podobného pro ni dělal i Jakub, o tom nepadla ani řeč. To ale není zdaleka všechno, už před koronavirovou krizí prý herečka začala odmítat jednu nabídku za druhou.

Ještě stihla natočit nový seriál Hvězdy nad hlavou, který by se měl co nevidět objevit na obrazovkách, pravidelně uvádí rozhlasový pořad Blízká setkání, na podzim se sice vrátí k moderování milovaného StarDance, tím to ale končí.

Začalo se proto proslýchat, že nechce moc riskovat. A není se ani moc čemu divit. Rozvod ji tehdy hodně zasáhl a byla bynerada, kdyby se historie znovu opakovala. Manželství je pro ni zkrátka posvátné.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden