Moje šťastná hvězda

Bojí se o manželku

Zpěvák Bohuš Matuš (47) prožívá náročné období. Nejenže řeší stěhování kvůli problémům se sousedem,který si prý neustále stěžoval na to, že manželé jsou moc hluční,  ale hlavně se strachuje o svoji manželku Lucinku (18).


Ta se totiž potýká se zdravotními problémy a Matuš se tak rázem musel stát tím, kdo pečuje o dcerku Natálku (6 měsíců).


Musí jí pomáhat


„O Lucku se bojím, je to moje žena, ale věřím, že vše dopadne dobře. Objevil se nějaký problém v oblasti břicha, který se musí řešit operačním zákrokem,“ říká Matuš s tím, že jelikož má teď hodně pracovních závazků, s dcerou mu bude, v době, kdy bude Lucinka v nemocnici, pomáhat babička.


Zpěvák říká, že jinak by to nebyl schopen všechno  zvládnout. Dobře si ale uvědomuje, že návratem z nemocnice to zdaleka nekončí a své ženě bude muset  v budoucnosti víc pomáhat. Útěchou mu může být fakt, že i kdyby byl nucen zrušit nějaká svá vystoupení, rodina nebude strádat.


Září na internetu


Jeho žena si totiž přijde na slušné peníze díky internetu. „Lucinka hodně vydělává na Instagramu, hlavně díky nové spolupráci,“ pochlubil se zpěvák, který je na svoji ženu náležitě pyšný.


Má ale strach, jestli její současné problémy neovlivní plány na rozšíření rodiny. Přestože by si oba velmi přáli k holčičce sourozence, zdraví mladé maminky je pro ně na prvním místě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden