Moje šťastná hvězda

Bojí se o mladou manželku

Vypadalo to, že se konečně usadil a bude žít spořádaný život. To se ale nejspíš nestalo. Sympatický herec David Matásek (58) se před pár lety už počtvrté oženil a nyní to vypadá, že se bude opět rozvádět. Co se stalo tak hrozného?


Říká se, že manželství s jeho milovanou Evou Matáskovou (33) ohrožuje jeho žárlivost, která je někdy prý až moc přehnaná. Proč se ze svých chyb neponaučil ani po letech?


Zavírat mladou manželku doma není řešení.

Má svůj život

Krásná Eva si zkrátka umí život užívat. To dokazuje i fakt, že jen nesedí doma a se svými dobrými kamarádkami stále podniká různé výlety a dámská posezení u sklenky vína.

A právě to se nemá moc líbit jejímu milovanému muži Davidovi, jenž by byl asi nejraději, kdyby seděla jen doma anebo stála u plotny. „Jsem ráda, že si Eva dokáže konečně pořádně užívat.

Byly časy, kdy jsme ji musely pořád přemlouvat, aby s námi někam šla,“ řekla její dobrá kamarádka, se kterou tráví nejvíc času. Matáskovi nemá vadit to, že chodí s kamarádkami ven, ale fakt, že se potkává i s muži.

Nevěří jí?

To mu Matásková už několikrát vyvrátila, čemuž on asi moc nevěří. Říká se, že to teď není mezi nimi růžové. Uvidíme, jak se to vyvine.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden