Moje sladké tajemství

Bojí se o své rodiče

Ničí ji, že nemůže být s nejbližšími.

Přestože herečka Simona Stašová (65), k jejímž nezapomenutelným rolím patří například ta ve filmu Pelíšky, je už v babičkovském věku, stále má oba dva rodiče, se kterými si je opravdu blízká.

O to větší smutek v současnosti prožívá, když se s nimi nemůže vídat. „S mámou jsme ještě nepřestřihly pupeční sňůru,“ říká nešťastně.

I s maminkou je v kontaktu po telefonu.

Stále může být dítětem

I když její milovaný tatínek Břetislav Staš (92) žije od Simony co by kamenem dohodil, jediný kontakt, který spolu mají, je ten po telefonu. Staš totiž bydlí v pečovatelském domě, kde jsou z důvodu bezpečí klientů návštěvy přísně zakázány.

S tatínkem se vidět nemůže a to ji psychicky ničí.

Možná ještě hůř je na tom její maminka, herečka Jiřina Bohdalová (89), která zůstala doslova uvězněna o samotě ve vlastním bytě. Jediné, co Simonu trochu uklidňuje, je to, že maminka má aspoň trochu rozptýlení v tom, že si minulý rok pořídila štěňátko trpasličího jezevčíka jménem Růženka.

A tak má Bohdalová, která byla zvyklá celý život o někoho pečovat, malého tvorečka, který je na ní závislý. Stašová přesto doslova počítá dny do doby, kdy bude moci svoje milované rodiče znovu obejmout.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden