Moje chvilka pohody

Bojí se o život maminky!

Kdykoli herečce a moderátorce Tereze Kostkové (40) doma zazvoní telefon, vždycky sebou strašně trhne. Bojí se totiž, že jí volá její otec Petr Kostka (78), že mamince Carmen Mayerové (72) není zase dobře a musí do nemocnice.

Jak se totiž herečka svěřila její slavná máma má vážné problémy se srdcem, které ale řeší dost osobitým způsobem. O doktorech či nemocnici nechce prý mnohdy ani slyšet a nejraději by se léčila sama. Oba, jak Kostková, tak její otec se shodují v tom, že je Mayerová strašně tvrdohlavá a je těžké ji dostat k lékaři.

Hazarduje se životem

„Jednou si dokonce vzala prášky na srdce našeho psa, protože když to fungovalo u něj, tak u ní přece taky,“ líčí Kostková neuvěřitelnou historku, kdy její maminka bez nadsázky riskovala kvůli své povaze holý život.

Po takto nezodpovědném dávkování léků skončila v nemocnici přiotrávená. O tom, že k tragédii chyběl jenom kousek nemůže být pochyb. Nikdo se proto nemůže divit, že má krásná herečka nervy na pochodu.

Táta jí také dělá starosti

Navíc jak vyšlo najevo, zdravotně na tom není dobře ani sám Petr Kostka, který musel být kvůli problémům se srdcem dokonce opakovaně hospitalizován. Na otázku, jak na tom nyní je, se ale herec odmítl vyjádřit.

Nezbývá než doufat, že maminka Terezy Kostkové dostane brzy rozum a přestane své dceři přidělávat starosti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden