Moje šťastná hvězda

Bojí se opět vyhazovu

Vypadá to, že se z minulosti poučil. Herec a moderátor David Gránský (27) přednedávnem zažil nepříjemný vyhazov. Vedení se totiž rozhodlo, že Gránský už pořad Top Star magazín moderovat nebude. Byl to pro něj šok, protože chvíli předtím opustil seriál Modrý kód.

Teď se ale zdá, že si svou současnou práci chce udržet zuby nehty. Aktuálně David moderuje show Československo má talent a po boku má svou kolegyni Lujzu Garajovou-Schramekovou (36). Je na něm vidět, že se velmi snaží, aby bylo vedení spokojené.

Gránský prý dobře věděl, že ho sledují, protože přece jen věděli, že ho v minulosti z moderátorské pozice vyhodili. Zdá se však, že si David získal jejich důvěru. Když Gránský před časem odcházel z Modrého kódu, čekala ho svatba a stavba domu.

Myslel si, že mu na to jeho úspory budou stačit, ale teď se zdá, že je na tom finančně velmi bídně. Není tajemstvím, že mu s domem i svatbou museli pomoct rodiče, protože on sám to zkrátka neutáhl. Zřejmě si neservíroval příliš velká sousta, aniž by to zvážil.Do Modrého kódu se má údajně vracet a je za to velmi vděčný. Bude mít znovu trvalý příjem, který mu scházel.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden