Můj kousek štěstí

Bojí se říct pravdu o lásce

Své soukromí si Anna Slováčková vždy úzkostlivě střežila, zejména pokud šlo o její milostný život. Za posledních pár let sice nikdy oficiálně nepředstavila žádného ze svých nápadníků, přesto tu a tam naznačila, že sama není.

V lásce se několikrát spálila, a možná i proto udržuje mezi svými muži a médii dostatečný odstup. Rozpadl se jí vztah s exotickým krasavcem z Dominikánské republiky, za nímž létala a procestovala tak spoustu peněz z rodinné pokladny svých rodičů Dagmar Patrasové (64) a Felixe Slováčka (77).

Nevyšlo to ale prý ani s mladým kuchařem z pizzerie Filipem, se kterým randila v roce 2017. Téměř rok se potom seriálové sestřičce z Ordinace v růžové zahradě 2 dařilo tajit vztah s novým objevem, kterého oficiálně představila jen své rodině.

Veřejně o něm nikdy nemluvila. Vzhledem k tomu, že následně onemocněla, šly dotazy na její milostný život stranou. Když ale pak dostala blondýnka přímý dotaz, jestli někoho má, odpověděla odměřeně, že se o tom nehodlá bavit. S ohledem na divoké a mediálně propírané manželství jejích rodičů, se tomu nelze příliš divit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden