Můj kousek štěstí

Bojí se snad razantního kroku?

Teď už je herečce jistě zcela jasné, že ani třetí společné dítě by partnera nedonutilo si ji vzít...

Chtěla by prý začít znovu s čistým štítem, snad i odpustit partnerovi nevěru, jako by měla strach z toho, že zůstane sama. O jejím partnerovi ale nekolují zrovna lichotivá fakta.

Je krásná, a kdyby chtěla, muži by jí leželi u nohou. Hvězda seriálu Ulice se však pořád snaží slepovat vztah s fitness trenérem Ondřejem Rančákem (37), přestože si z ní tělocvikář podle mnoha lidí dělá dobrý den. „Nevzal si mě, možná ani nechce,“ prohlásila přes časem smutně Aneta Krejčíková (32).

Jinak se snaží své bolavé srdce nevylévat, ale zdá se, že na tom není příliš dobře. Logicky se proto nabízí otázka, proč nespokojená žena v takovém vztahu stále zůstává? Jako by se bála udělat zásadní krok, a vztah utnout.

Na konci loňského roku prý dokonce navrhla, že všechno špatné bude zapomenuto a začnou s čistým štítem. Jenže paměť a vzpomínky nejde vymazat, a pokud má Krejčíková „zapsáno“, že jí byl Rančák v minulosti asi nevěrný, nebo že na ni dlouhodobě kašle se svatbou, těžko se negativních pocitů zbaví.

Asi není náhoda, že jí někteří lidé radí, aby nanovo opravdu začala, ale s někým jiným. Rančák má pověst nenapravitelného sukničkáře a herečku může i do budoucna hodně trápit. Vždyť ona zkusila všechno možné, aby jim to klapalo a posunula vztah dál.

Dokonce přiznala, že ho sama požádala o ruku, a možná tak doufala, že se konečně dočká svatby. Ale spletla se, svoji stále nejsou. Těžko spekulovat, jak to s ní přítel vůbec myslí, a zda s ní nezůstává jen proto, že je skvělou mámou jejich dětí Bena (5) a Antonie (3).

To herečce určitou jistotu dává, stavět na tom budoucnost se ale nedá. Možná by pomohlo, kdyby sekla s herectvím, protože Rančákovi prý vadí zejména její odvážnější scény, jako když třeba v seriálu Volha ukázala bujné poprsí.O tom ale ona nechce ani slyšet.

Nakonec, proč by to dělala? Její kariéra vzkvétá. Vypadá to však, že ať se rozhodne jakkoli, přinese jí to do budoucna hodně bolesti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden