Můj kousek štěstí

Bojí se snad, že svůj boj prohraje?

Od první chvíle, kdy Anna Slováčková (24) veřejně přiznala, že bojuje s rakovinou prsu, se zdálo, že o svém uzdravení vůbec nepochybuje. Úsměv z tváře jí nemizel a stále byla plná optimismu. Dnes ale jako by bylo všechno jinak. Mladá herečka najednou připouští obavy z budoucnosti. Dozvěděla se snad od lékařů nějaké špatné zprávy? Nebo jí docházejí síly?

Nešetřila se

Dcera slavných rodičů, Dagmar Patrasové (63) Felixe Slováčka (76), jako by si chtěla dokázat, že ji ani rakovina nezastaví, nabrala si spoustu práce. Zřejmě jí to nějakým způsobem pomáhalo se s nemocí vyrovnat. Její tělo ale údajně začalo stávkovat a pracovní tempo uplynulých měsíců bylo až kruté. Než jí pracovní plány překazil nebezpečný virus, který ochromil celou Českou republiku, vystupovala Slováčková v divadle, zpívala se svou kapelou Aura a k tomu natáčela Ordinaci v růžové zahradě 2. Měla tak více práce, než když byla naprosto zdravá.

Čeká ji operace

„Myslím, že jsem si toho nabrala opravdu dost,“ netají se svými obavami Anička, která podstupuje náročnou léčbu v podobě chemoterapií a ozařování. Důvodem, proč tolik pracovala, je plánovaná operace v polovině dubna. Chtěla prý všechno stihnout, než ulehne na operační sál. Navíc se netají tím, že si po operaci chce pořádně odpočinout. Zřejmě cítí, že její tělo začíná stávkovat. Teď si sice kvůli zákazu kulturních akcí a přerušenému natáčení Ordinace odpočine dost, na druhou stranu ji musí svírat strach, aby sama neonemocněla koronavirem. Pro ni by to nebyla hračka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden