Můj kousek štěstí

Bojí se stáří? Má milence?

Má něco dalšího na seznamu? Prsa to ale rozhodně být nemohou!

Blefaroplastika! Že vám při tom slově naskakuje husí kůže? Nemějte obavy, herečka Lucie Benešová (47) už má operaci za sebou.

Róza ze Slunečné je teď ještě o kousek krásnější než dřív. „Odhodlala jsem se společně s mojí kamarádkou Dášulou na ufiknutí víček, páč chceme být věčně mladé a hlavně krásné do toho roku 2022. Né, že bychom byly tak staré a ošklivé,“ popsala rozšafně důvody návštěvy ordinace plastického chirurga.

Mnohé to zarazilo, jelikož by na Benešové neměnili nic, jenomže sama blondýnka na férovku prohlásila: „Chci věčné mládí!“ Odstranění povislé kůže z víček dnes není nic, za co se celebrity stydí.

Třeba herečka Tereza Brodská (53) si libuje: „Udělala jsem dobře!!!! Konec mindráků!“ Názor drahých poloviček obou dam na to, že podstupují tuto moderní torturu, se světovým agenturám získat nepodařilo.

Jisté ale je, že Tomáš Matonoha (50) se marně snažil volat do světa, že má nejkrásnější manželku na zemi, jí to bylo málo. Možná ji nahlodala skutečnost, že adoptovaná Sára (22) ji za pár měsíců udělá babičkou.

A ona chce být babičkou, za kterou se všichni ohlédnou. A navíc, po seriálu Slunečná má teď velké volno a na podobné zákroky je ten nejvhodnější okamžik. Nezaseje to ovšem přece jen semínko pochybností do duše jejího muže?

Matonoha si byl možná doteď jistý, že důvod k žárlivosti nemá, ale něco se tu děje, s čím nepočítal. Že by se rozhodl kontrovat nějakou úpravou zevnějšku on? Jak je na tom s očními víčky?

Na revanš by to mohl zkusit, ostatně zhruba v jeho věku tu operaci podstoupil i (tehdy) budoucí prezident Václav Klaus (80). A za čas na veřejnost prosáklo, že má zřejmě mladičkou milenku... Raději nechme tuhle otázku plastického zkrášlování být, nebo namalujeme hodně divokého čerta na zeď.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden