Můj kousek štěstí
Bojí se Vanda Hybnerová znovu zamilovat?
Tak osamělá...
Bojí se Vanda Hybnerová znovu zamilovat?

Je obdivuhodné, že Vanda Hybnerová (55) není na nikom závislá a všechno zvládá úplně sama. Jenže nic jiného jí ani nezbývá.

Práce má na svém statku na Vysočině více než dost, ale chlapa, který by jí se vším pomohl, nejspíš nemá. Vztah s automobilovým závodníkem Jakubem Chourou (42) už je zřejmě minulostí a nový partner na obzoru není. Není divu, že se herečka ze seriálu Ulice cítí osamělá a touží po někom, o koho se konečně bude moci opřít.

Chlapy odhání

Ozývají se však i hlasy, že na muže už rezignovala. Prý má strach, že vztah stejně zase dopadne špatně, jako by si už nevěřila. „Jsem takový zvláštní buldozér, chlapy od sebe vždycky odeženu,“ nechala se slyšet.

Rozchod s Chourou nepotvrdila, ani nevyvrátila. Do společnosti už ale chodívá sama.

S Chourou to podle mnohých skončilo proto, že vládla doma až příliš pevnou rukou, což ne každý muž snese. Jestli ho na svém statku jen úkolovala a chovala se k němu spíš jako šéf k podřízenému, tak to logicky vezme nohy na ramena každý chlap.

Zlomené srdce

Na druhou stranu se Hybnerové nelze divit, že si dává na muže velký pozor. Má za sebou ošklivou zkušenost, když jí bývalý manžel Saša Rašilov (51), kterého nadevše milovala, utekl za podnikatelkou Věrou Miťkovou.

V podstatě ze dne na den odešel nejen od ní, ale i od jejich dcer Josefíny (30) a Antonie (27). A i když se s Miťkovou zanedlouho rozešel, zahojit rány v srdci Hybnerové to samozřejmě nemohlo.

Se Štréblem patří v Ulici mezi oblíbené postavy, málokdo možná ví, že dříve spolu randili.

Záhy si sice našla Chouru, s nímž působili spokojeně, je ale možné, že bezpodmínečné a hluboké lásky už se herečka bojí. Takže když se spekuluje o jejím odtažitém přístupu k mužům, je to vlastně pochopitelné.Těžko předpovídat, jestli si nakonec dokáže muže najít a hlavně si ho udržet.

Povídá se, že návrat k Chourovi není vyloučený, pokud by se k němu začala chovat jinak, než dříve. Skloňovalo se také jméno Jiřího Štrébla (65), se kterým v minulosti randila, a dokonce to bylo tak vážné, že plánovali i svatbu.

Nechce být rozvracečkou

V Ulici hrají řadu let manželský pár. Prý si spolu stále velmi dobře rozumějí a vzpomínají na staré dobré časy, snad by mezi nimi i něco mohlo být.

Jenže herec má doma partnerku Renatu (49). Navíc Hybnerová nebude chtít být tou, která rozbila vztah. Toho si na vlastní kůži „užila“ až dost.

reklama
Související články
Na první pohled to u nich vypadá jako láska z pohádky. Ale když si herečka Sara Sandeva (27) přivedla domů Jakuba Prachaře (41) ze seriálu Dvojka na zabití, křižovali se úplně všichni. Rozvedený čtyřicátník s dítětem, kterého média propírají kvůli bouřlivému rozvodu s Agátou Hanychovou (39). Řešil se majetek, dítě i nevěry. „Sarinko, to stejně nevydrží, viď? Jen teď je to hezký,“ ptala se Sandevy […]
Její účast ve StarDance může být velmi krátká. Lucie Vondráčková (44) přiznala, že se bojí. Povídá se, že je v ohrožení celá její kariéra. Za všechno může seriál Ulice! Diváci se s ní nebudou mazat a pošlou ji z taneční soutěže StarDance domů hned v prvním kole. S takovým scénářem podle všeho Lucie Vondráčková (44) částečně počítá. V seriálu Ulice […]
Jeden zdravotní problém za druhým. Vše způsobené faktem, že Dara Rolins (51) tvrdošíjně bojuje proti stárnutí, a možná tak přehlíží hranice toho, co je ještě schopna pro svou krásu podstoupit. Proč to všechno dělá? Říká se, že chce zůstat mladá a krásná hlavně proto, aby ji neopustil partner Pavel Nedvěd (52). Udržet si fotbalistu bude […]
Už si myslela, že si snad ani nikoho nenajde. Dva roky po rozchodu s manželem Jaroslavem Vítem (47) a jen pár měsíců po oficiálním rozvodu ale krásná moderátorka Iveta Lutovská (41) vykřičela do světa, že je konečně zase zamilovaná! „To je můj Vojta,“ tetelila se blahem na přehlídce v Brně. A nutno dodat, že modrooký […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz