Moje šťastná hvězda

Bojí se, že ho manželka opustí?

Moje šťastná hvězda

Langmajer nikdy nebyl šťastnější, obává se ale, že by idylka mohla jeho vinou jednoho dne skončit.

Jsou jako reklama na štěstí. JIŘÍ LANGMAJER (56) má ale strach, že by se všechno mohlo vrátit do starých kolejí a nemuselo to s ADÉLOU GONDÍKOVOU (48) dobře dopadnout. Jaký k tomu má důvod?

V současné době to vypadá, že na nebi není jediný mráček. Jiří Langmajer (56) po boku Adély Gondíkové (48) jen kvete a nutno podotknout, že je to i naopak. Vzájemně se v lecčems podporují a ostatní jim jejich krásný vztah jen závidí.

Ve skrytu duše ale herce stále trápí velké pochybnosti. Ví, že to s ním není jednoduché, a hlavně má strach, aby zase nezabředl do starých kolejí, a stejně tak, že by mohl přijít i svou životní oporu! Má k tomu snad nějaký pádný důvod?

Nevěděl, jak z toho ven

Byly doby, kdy byl slavný „Langoš“ pořádný bouřlivák. Rodinné štěstí neváhal často vyměnit za náruč pohledné

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden