Můj čas na kafíčko

Bojí se, že ho opustí mladá milenka?

Hvězda a zasloužený vítěz StarDance a také oblíbený čert Uriáš z pohádky Anděl páně, herec Jiří Dvořák (51), to nemá lehké. Má vztah s o generaci mladší dlouhovlasou kráskou Jitkou Randárovou (30). Ta je právě ve věku, kdy by ráda založila rodinu. Tomu nasvědčují i fotografie, na kterých se na sociálních sítích chlubí se svými sourozenci a mazlíčky. Kompenzuje si touhu po vlastních dětech?

Vytrpěl si už dost!

V minulosti se herec potýkal s velkou bolestí při rozvodu s manželkou Bárou Munzarovou (46), s níž má dceru Aničku (16). Na své rodině si zakládal. Manželka pro něho byla vším, a proto velmi těžce nesl jejich rozchod, když si našla jiného herce Martina Trnavského (48). Do něj se zamilovala při natáčení seriálu Ordinace. Bolest jeden čas utápěl i v alkoholu, z čehož se naštěstí už dostal, takže tuto nemilou historii už mohl uzavřít. Dlouho nemohl rozchodit zradu a ponížení a hlavně to, že se mu rozpadla rodina a přišel tak o možnost vidět denně vyrůstat svou jedinou dceru Aničku. Ta svého slavného tátu doprovázela a fandila mu každý večer na jeho vystoupení ve StarDance.

Splní jí to, po čem nejvíc touží?

Na otázky ohledně společného dítěte s přítelkyní Jitkou Jiří reaguje nekompromisně: „Hnízdit už znovu nehodlám, jsem už starý na to, abych ještě měl malé děti. Nepřijde mi to vůči nim zodpovědné. Proč bych si měl vytvářet vlastní vnuky?“ Má snad strach, že by přišel o další dítě, kdyby se s Jitkou rozešli? Zatím prý dvojice bydlí stále ještě odděleně.  Není to náznak neshod ve vztahu? Jitka je  emancipovaná, vystudovaná právnička a určitě nebude chtít čekat na společný rodinný život donekonečna. „Žiju už dlouho sám a nevím, jestli na tom chci něco měnit,“ vyjádřil se Dvořák zcela jednoznačně. Bojí se snad dalšího životního zklamání? Rozhodnutí je jen na něm. Pokud své mladé přítelkyni nedopřeje dítě, po kterém jako každá žena v jejím věku už pochopitelně touží, je docela možné, že mu mladá milenka uteče za jiným a on zůstane zase sám. Jak by se s tím vypořádal?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden