Moje šťastná hvězda

Bojí se Eva Decastelo, že jí nakonec uteče za jinou?

Je to už nějaká doba, co Eva Decastelo (44) randí s Tomášem Třeštíkem (44). A až doteď se zdálo, že si ti dva dobře rozumějí a jsou spolu šťastní.


A i fanoušci jejich lásce fandili. Ovšem herečka nedávno prozradila, že je podle ní láska složitá záležitost. Dle jejích slov by měl člověk o vztah vždy hodně pečovat, neboť počáteční zamilovanost je prostě jen chemie.


„Ta pomine během roku nebo dvou,“ nechala se slyšet. Zároveň se také svěřila, že žádná životní jistota podle ní neexistuje. Skoro to až vypadá, že si Třeštíkovými city není úplně jistá. A zřejmě se není čemu divit.


Zlomí jí srdce i nový přítel?

Provází ho špatná pověst

V kuloárech se už totiž roky šušká, že je fotograf pěkný sukničkář a své o tom prý ví i jeho stále ještě manželka Radku Třeštíkovou (41). Bojí se snad Decastelo, že ji potká to samé? Ostatně ani její manželství prý nebylo ideální.

Scenárista René Decastelo (49) jí údajně byl nevěrný v době, kdy si myslela, že je mezi nimi všechno v pořádku. Možná i z toho důvodu se jindy výřečná brunetka drží nyní zpátky a o vztahu s Třeštíkem nechce na veřejnosti příliš mluvit. Snad aby své nynější štěstí nezakřikla...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden