Moje šťastná hvězda

Bojí se, že přijde o manželku?

Řeší snad manželé nějaké problémy?

Šéfkuchař, a nyní už i herec, ZDENĚK POHLREICH (64) začal zase s hubnutím. Spekuluje se, že to dělá kvůli své manželce ZDEŇCE (48).


Není to poprvé, co se Zdeněk Pohlreich (64) dal na hubnutí. V minulosti dokonce vydal knihu s recepty, která je zaměřená na zdravý životní styl. Proč ale opět začal řešit svou váhu?


V zákulisí Slunečné se proslýchá, že to má dělat kvůli své ženě Zdeňce (48), o kterou by nerad přišel. Někdo mu měl totiž napsat, že se jeho žena poohlíží po někom jiném. Očividně na tom sice nebylo nic pravdy, červíček pochybností mu ale zjevně začal hlodat v hlavě.


Co není, mohlo by klidně být, to si říká asi každý. „Jsem s ním šťastná a neplánuji od něj odejít,“ prozradila ale jeho láska.Jenže vzájemná přitažlivost dělá s každým vztahem divy. 


Zdeněk Pohlreich a jeho kulinářské umění. Šéfkuchař se sebou nemá být ani trochu spokojený.

Nemůže se na sebe dívat

Svým kolegům se měl přednedávnem svěřit, že si přijde opravdu tlustý, a to dokonce tak, že se na sebe nemůže ani podívat. Zvlášť když se vidí v televizi. Začal proto znovu cvičit a zdravěji se stravovat.

Kromě toho má také mít dost velké ambice, co se herecké kariéry týče. Natáčení Slunečné ho mělo tak moc nadchnout, že by si prý rád zahrál i v jiných projektech. A to má moc těšit i jeho ženu.

Chce si zahrát také?

Avšak asi nejen z toho důvodu, že by mu přála úspěch. Podle všeho má totiž sama doufat, že by si v nějakém tom seriálu také mohla střihnout malou roličku. A z našeho zdroje víme, že se jí to už brzy nejspíš splní.

Její manžel jí měl totiž zařídit malou epizodní roli ve Slunečné, kde by měla ztvárnit jeho manželku. Kdoví, třeba se nakonec oba tak osvědčí, že před kamerou dostanou větší prostor než jenom malý bezvýznamný kšeft. Určitě by to pro ně bylo zpestření.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden