Můj čas na kafíčko
Bojí se, že přijde o vytoužený dům!
Bojí se, že přijde o vytoužený dům!

Teprve před pár měsíci si splnila hvězda seriálu Ordinace, herečka Lucie Zedníčková (51), celoživotní sen a na hypotéku si pořídila vysněný domek na okraji Prahy.

Až v padesáti letech se odhodlala k jeho koupi a vzala si na něj dost velkou hypotéku. Aby vše uplatila, měla tolik práce, že neměla téměř žádné volno. Jenže potom skončila ze dne na den bez příjmů, stejně jako spousta jejích hereckých kolegů.

Bude ji živit její nový přítel?

I populární seriálová hvězda musela žádat o státní podporu ve výši 25 tisíc korun pro OSVČ a odklad hypotéky. „Povolili mi to zatím na tři měsíce. Úroky se ale platí, takže se člověk víc zadluží. Mezitím ale rozhodli, že se dá požádat až o šest měsíců, ale já měla požádáno o tři, takže po těch třech měsících budu žádat o prodloužení,“ přiznala Lucie, jak probíhal celý proces. Nyní tedy nemá na splátky a právem se obává, co s ní a s dětmi bude dál. „Peníze mi moc chybí. Setrvačností došly nějaké za práci, kterou jsem odvedla v lednu a únoru, ale nevím, jak to bude dál,“ líčí svou situaci herečka.

Dnes už se naštěstí Ordinace zase natáčí. Stejně ale nemá vyhráno. Navíc sdílí domácnost kromě svých dětí také se svým přítelem, osvětlovačem a zvukařem Miroslavem Ollém (45). Jsou spolu už několik měsíců, ale znali se daleko dříve z divadla.

„Vždy jsme se k sobě měli, bylo to vzájemné. Kdykoli jsme někam šli, vedli jsme dlouhé rozhovory, zajímala nás stejná témata a navzájem jsme se doplňovali,“ řekl Ollé.

Podle slov herečky je to její anděl strážný. Bude ji tedy živit? Bohužel to není žádný milionář, takže to pro ni moc dobře nevypadá. Pomůže Lucii alespoň zvládnout její náročnou situaci?

Zadlužila se až po uši. Utáhne to?

Lucie prý nikdy nebyla šetřivý typ a s penězi válčila už dřív. Právě kvůli svému domu musela hodně obětovat, a protože to stálo
spoustu peněz, na výbavu bydlení či zahradní úpravy už jí jaksi nezbyly peníze. Krátce poté, co se do prázdného domu nastěhovala, musela dokoupit hodně věcí. Neměla ani postel a dlouho spala jen na matraci.

Na vybavení domu teď v nejbližších měsících nebude mít peníze. Je její finanční situace tak vážná, aby si musela začít hledat i náhradní práci? O jiné profesi prý uvažuje delší dobu. Už dlouhá léta se dle svých slov zamýšlí, co by ji nejvíc bavilo.

Teď zjistila, že ji hodně uklidňují domácí manuální práce, jako je pletení a pečení. Sice má hraní v Ordinaci ještě dlouho jisté, ale klidně ji může zlákat něco jiného. Tím spíš, když potřebuje dorovnat svůj bídný finanční rozpočet.

Předchozí článek
Další článek
Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz