Moje sladké tajemství

Bojí se, že se svým synem zůstane sama

Moje sladké tajemství

Porod těsně před padesátkou možná nebyl tím nejlepším nápadem.

Když Vendula Pizingerová (49) před půl rokem porodila svého druhého syna, bylo jí jasné, že se její život obrátí vzhůru nohama. Možná ale doufala, že se na svého manžela bude moci více spolehnout.

Ředitelka nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová (49) patří mezi ženy, se kterými si osud krutě pohrál. Možná i proto se naučila spoléhat hlavně sama na sebe. A zdá se, že to se teď jejímu manželovi, Josefu Pizingerovi (33), velmi hodí. Pro Vendulu jeho postoj k rodině ale může být opravdu velkým zklamáním.

Otce supluje starší bratr

Přestože se Josef stal otcem poprvé v životě a podle všeho se na příchod syna velmi těšil, v péči o něj se podle všeho moc neangažuje. Před pár dny byla Vendula pracovně na natáčení a během toho přiznala, že je to od doby, co se

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden