Moje šťastná hvězda

Bojí se, že zůstane sama

Na první pohled vypadá TEREZA ČERNOCHOVÁ (38) jako silná ženská, kterou jen tak něco nerozhodí. Ve skutečnosti je ale prý velmi křehká. Co jí v životě nejvíc trápí?


Soukromý život Terezy Černochové (38) připomíná v mnoha ohledech jízdu na horské dráze. Jednou je nahoře, pak zase dole. Co se týče milostného života, tam je to prý možná ještě divočejší.


Zpěvačka, která vypadla ve StarDance v osmém kole, tedy těsně před branami finále, tvrdí, že se z ní pomalu stává cynik. Je totiž sama už prý dlouho, hodně dlouho a bojí se, jestli je ještě vůbec schopná s někým žít. 


Na ulici ji přepadl pláč


Neplánované těhotenství udělalo před lety zpěvačce čáru přes rozpočet, svou dceru Lauru (7) ale bezmezně miluje a rozhodně nelituje, že jí tak nečekaně vrhla do života. Smutné na tom všem je, že holčička dlouho vyrůstala bez táty, který o ni údajně neměl zájem.


Ostatně to trápilo o její svobodnou mámu. „Bylo období, kdy jsem šla ulici s kočárem, viděla jsem pár, který se držel za ruce nebo si dali pusu, a mně vytryskly slzy,“ přiznala těžké chvíle samoty Černochová. Vzápětí si ale prý vyčítala, že se takhle rouhá, přitom má krásné zdravé dítě a partner může přece jednoho dne přijít.


Jenže roky plynuly a žádný se neobjevil. Psychika zpěvačky se prý dostala do bodu, kdy byla takřka zlomená. Tehdy si připadala úplně vyprahlá a říkala si prý, jestli je opravdu tak hnusná, že o ni nikdo nestojí. Její sebevědomí klesalo s každým dnem níž a níž.


Tatínek zpěvačce samozřejmě stále chybí.

Obrátila se na psychiatra 

Nebylo to ale prý zdaleka poprvé, kdy na tom byla psychicky zle. V živé paměti má ještě období, kdy s ní zamával odchod milovaného táty Karla Černocha (†64), který zemřel v roce 2007. Tehdy se toho sešlo nějak moc dohromady.

„Určitě se do toho promítl i nějaký nepovedený vztah,“ přiznala zpěvačka, která prý možná působí suverénně, ale uvnitř je maličká dušička. Většinou drží všechno trápení v sobě, možná až moc, a tak jednoho dne prý skončila Na Homolce u paní psychiatričky Skopové. A to jí pomohlo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden