Moje šťastná hvězda

Bojí se, že zůstane úplně na vše sama?

Bouřlivé dětství ji teď nejspíš dohání.

Bojí se SANDRA NOVÁKOVÁ (39)  přivést na svět další dítě, aby snad nedopadla jako její maminka?


Je hvězdou seriálu Sestřičky Modrý kód, nově také scenáristkou, matkou a snoubenkou. Za svůj život už toho Sandra Nováková (39) stihla poměrně dost. A je na sebe právem pyšná. Jako malá si prošla mnoha trápeními, vzlety a pády, které si s sebou nese dodnes. Je to také jeden z důvodů, proč stále tak otálí s veselkou i dalším potomkem?


Cítí, že jí není Moravec oporou?

Maminka byla na všechno sama

Herečka má tři starší bratry, a jak už to tak někdy bývá, i ona byla ve své podstatě sama trochu klukem. Nic jiného jí nezbývalo. Jejich otec prý nikdy nefungoval tak, jak by měl, a maminka byla na všechno sama.

„Moc peněz jsme taky neměli,“ svěřila. Sandra byla také velice divoká, dokázala „propařit“ celé dny, kašlala na školu a všem tím přidělávala vrásky. Všechno později dospělo tak daleko, že ji matka vyhodila z domu.

Nakonec ale přece jen dostala rozum a stala se z ní hvězda. Ovšem nelehké dětství se na ní zjevně dost podepsalo a zasahovalo jí i do milostného života.

Sandra vždycky měla starší partnery, kteří jí možná podvědomě vynahrazovali nepřítomnost otce. To se změnilo až v okamžiku, kdy potkala současného partnera, režiséra Vojtěcha Moravce (34).

Bojí se, aby nedopadla stejně? 

Nadějný režisér byl sice o pár let mladší, ale nakonec zjistila, že i takové „ucho“ může být tím pravým. Narodil se jim syn Mikuláš (5) a ona nemohla být šťastnější.

Pak ale jako kdyby dostala strach, že by se něco mohlo pokazit. Sice je už nějaký ten pátek zasnoubená, ke svatbě zatím nedošlo, dokonce ani další dítě, které si po prvním porodu přála, ještě stále nepřišlo.

Jistě má v živé paměti, jak obtížné bylo její dospívání, a možná se bojí, že by mohl být syn v budoucnu stejně divoký jako ona, a proto nechce riskovat s další ratolestí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden