Můj čas na kafíčko

Bojí se znovu zamilovat?

Můj čas na kafíčko

Laurinová celý život dostává jednu bolestivou lekci za druhou. Dokáže vůbec ještě věřit na lásku?

Přestože hvězda Sestřiček Sabina Laurinová (49) patří mezi nejkrásnější české herečky, v lásce se jí vůbec nedaří. Pokaždé když se zamilovala, zbyly jí jen oči pro pláč. Potká vůbec ještě toho pravého a dočká se vytoužené svatby?

V primáckém seriálu Sestřičky Modrý kód se jako představitelka vrchní sestry Mery dočkala nejen vášnivého vztahu s charismatickým hercem Markem Němcem (40), ale také pohádkové svatby se Sašou Rašilovem (48). Jenže v reálném životě na toho pravého stále čeká a pořád věří, že si bílé šaty přece jen oblékne.

Ačkoli zastává názor, že nikdy není pozdě, přece jen se má po tolika životních zklamáních na pozoru a jen tak někoho si k sobě nepustí. Už několikrát se přesvědčila o tom, že když s někým prožije pár krásných let, nemusí to nutně směřovat k sňatku.

Moc dobře ví, že ani sňatek není záruka štěstí a i sebevíce zamilovaný pár se rok po svatbě může rozejít. Laurinová se na prahu

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden