Moje sladké tajemství

Bojí se zodpovědnosti?

I krásná Josefíková má svou odvrácenou tvář.

Přestože se herečka Eva Josefíková (31) ráda prezentuje jako zásadová žena, když dojde na lámání chleba, najednou nemá odvahu se postavit sama za sebe. Ještě že na to má lidi!

Pokud se jedná o soukromí herečky Evy Josefíkové (31), kterou diváci znají například ze seriálu Slunečná, nebývá moc sdílná. Raději hovoří o práci a ráda budí dojem ženy, která se umí postavit za správnou věc a jen tak se něčeho nezalekne. Jenže teď se zdá, že tohle všechno by mohla být jen póza.

Na nepříjemnosti si platí lidi

Roli v oblíbeném seriálu Josefíková dostala díky tomu, že její herecká kolegyně Veronika Arichteva (34) se rozhodla založit rodinu. A tak je jasné, že nikdo z tvůrců seriálu asi nebyl nadšením bez sebe, když do jiného stavu přišla i Eva, která teď s přítelem Matějem Podzimkem (40) čeká svoje první miminko.

A protože herečka zřejmě očekávala, že rozhovor s lidmi ve vedení televize asi nebude úplně příjemný, rozhodla se mu prostě úplně vyhnout. Nepříjemnou záležitost tak hodila na bedra někomu jinému.

„Přiznám se, že jsem to řešila zprostředkovaně. Na vyšších místech to za mě vyřídila manažerka. Já jsem se pak začala kulatit a na place jsem už jenom potvrzovala drby,“ práskla na sebe pohledná brunetka.

Nechtěla prý nikomu dělat problémy

Scenáristé si nakonec s nepředvídanou situací poradili, ale i tak Eva ví, že to byla pro všechny velká komplikace, a tak se snaží alespoň trochu obhájit. „Když jsem na nabídku kývla, byla jsem v jiné životní situaci, bez závazků.

Rozhodně jsem neplánovala to štábu takto zavařit,“ říká omluvně a věří, že divákům se bude způsob, jak si s tím v seriálu poradili, líbit. Teď už ale hodila pracovní starosti za hlavu a připravuje se jen na příchod svého miminka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden