Můj kousek štěstí

Bojovala o život!

Po hrůzném zážitku naskočila rychle zpátky do práce. Už opět moderuje...

Bývalá biatlonistka a moderátorka pořadu Showtime Gabriela Soukalová (32) prožila drama. Zabloudila v Alpách a celou noc byla nezvěstná.

Záchranáři ji našli vyčerpanou až druhý den ráno. Její partner Miloš Kadeřábek (35) prožíval chvíle hrůzy. Olympijská medailistka může zřejmě děkovat jen své výborné fyzičce za to, že přežila bez větší újmy na zdraví. Možná i za to, že nepřišla o život.

Nejhorší myšlenky

Do italského Livigna vyrazila Gabriela Soukalová (32) s přítelem Milošem a dcerou Isabelou (1). Na výlety chodili společně, pak se ale bývalá sportovkyně rozhodla, že se sama vydá na cyklo vyjížďku. A to se jí málem stalo osudným.

Partner Miloš Kadeřábek byl prý strachy bez sebe.

Na jednom místě totiž byla přerušená cesta, a i když se Soukalová chtěla vrátit podle GPS, neměla šanci. Navíc se jí brzy vybil telefon. Uvědomila si, že musí přečkat noc v horách.

Sama přiznává, že měla chvíle, kdy si myslela, že zemře. Nad vodou ji držela víra, že se setká s dcerou a partnerem Milošem. Ten si zatím prožíval hotová muka.

Pohádali se?

Zburcoval záchranné složky a s malou dcerkou v náručí doufal, že se brzy dočkají nějaké zprávy o Soukalové. Ta přečkala mrazivou noc v divoké horské přírodě, než ji záchranáři našli a ona mohla konečně obejmou k smrti vystrašeného muže a dceru. Konec dobrý, všechno dobré.

Otázkou ale je, proč se moderátorka rozhodla vyrazit do přírody zcela sama? Předcházela snad její vyjížďce do přírody hádka s partnerem?

Možná, že chtěla být jednoduše na chvíli sama. Nevinná chvíle samoty se ale proměnila v pořádný horor.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden