Moje šťastná hvězda

Bojuje o svého manžela s mladšími ženami?

Moje šťastná hvězda

Ještě donedávna měli velmi harmonický vztah, který jim každý jen záviděl, ale už je to nejspíš jinak. Prožívá herečka právě teď nejtěžší životní chvíle?

Letos oslaví desáté výročí a vypadá to, že jim ke štěstí nic neschází. JITKA ČVANČAROVÁ (43) a její manžel PETR ČADEK (42) mají dvě krásné děti, dostatek práce a jeden druhého. Ale stačí to?

Už deset let působí jako šťastný pár, který životem proplouvá lehce jako pírko. Nyní to vypadá, že poslední rok je to jen divadlo pro veřejnost. Jitka Čvančarová (43) si už několikrát v životě sáhla na dno, ale vždycky to ustála, protože kolem sebe měla spoustu přátel.

A když konečně potkala toho pravého, myslela si, že už bude život jenom krásnější. Teď to však vypadá, že jí štěstí není přáno. Přijde o to nejcennější, co v životě má, čímž je úplná rodina? S manželem, tanečníkem Petrem Čadkem (42) si prý přestávají rozumět a nikdo neví, proč.

Neumí se na sebe zlobit dlouho

Kdysi herečka přiznala, že její vztah s Čadkem byl od počátku velmi emotivní, kdykoli se hádali, řekli si velmi nepěkné věci.  A hádali se podle všeho často. Nikdy se však na sebe nedokázali

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden