Můj kousek štěstí
Bojuje s nevěrou po svém?
Půjde donaha?
Bojuje s nevěrou po svém?

Podvádí ji a ona dělá všechno pro to, aby mu dokázala, že je nejlepší… Takové zlé zvěsti se šíří o Jiřím Langmajerovi (57) a Adéle Gondíkové (50).

Herečka ze seriálu Ulice prý manželovi dává mnoho důvodů k tomu, aby žárlil. Objevuje se ve společnosti v hodně odvážných modelech. Nedávno na Slovensku pózovala fotografům v průhledných šatech s proklatě krátkou sukýnkou.

Na premiéru muzikálu v Praze pak dorazila sice v elegantních, leč průhledných šatech, v nichž opět předvedla spodní prádlo. Není divu, že si mnozí lidé špitají, že to není samo sebou.

S Langmajerem často působí jako zamilovaný pár, který má vztah bez mráčku. Pravda ale může být jiná.

Dávná milenka

Proč na sebe dříve cudná herečka najednou takto upozorňuje? Spekuluje se o tom, že Langmajer chytá druhou mízu. Herec ze seriálu Kriminálka

Anděl je prý až podezřele často mezi mladšími kolegyněmi. A není tajemství, že má pro herečky a modelky slabost.

Vzpomeňme třeba jeho dávný románek s modelkou Petrou Faltýnovou (45). Na začátku vztahu s Gondíkovou se zase spekulovalo o jeho nevěře s herečkou ze seriálu Vyprávěj, Eliškou Křenkovou (33). Že by k sobě zase našli cestu?

O hercově románku s Křenkovou se psalo v roce 2013, když byli načapáni na romantickém dostaveníčku.

Bude žárlit?

Přitom se zdálo, že ho manželství s Gondíkovou uklidnilo. Ovšem, asi ne tolik, jak by si přála. Zatímco spekulace o jeho milenkách neberou konce, herečka proti tomu podle všeho bojuje nejlépe, jak může.

Chlap potřebuje pocit, že může o svoji partnerku přijít. Jestli chce tedy donutit manžela žárlit, tak je možná díky svému odhalování na dobré cestě. Spousta lidí se o jejím těle vyjádřila velmi pochvalně.

Kromě pár zarytých puritánů vlastně ani nikoho nepohoršilo, že se předváděla. Naopak nyní může zástup jejích ctitelů jen růst, a to je možná jedině dobře.

Románek s kolegou?

Mluví se i o tom, že by se odvážná herečka možná nebála zavést věci do extrémů. Tedy, že by případnou Langmajerovu nevěru oplatila stejnou mincí.

Zájemců by už teď bylo hodně, o tom nemůže být sporu. Mimochodem, šíří se zvěsti, že mezi ní a Martinem Fingerem (52), s nímž hraje v Ulici, to nebezpečně jiskří.

Otázka je, jestli je to reálné, nebo jde jen o součást lstivého plánu, jak přilákat Langmajerovu pozornost. V každém případě se zdá, že pokud by brunetka k nějakému úletu přeci jen dospěla, adepta na milence máme na světě.

Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz