Můj kousek štěstí

Bok po boku v dobrém i zlém, to si slíbili a dodrželi

Můj kousek štěstí

Jiskra mezi dvěma herci z Národního divadla přeskočila na pokyn režiséra a zažehla tím dokonalou lásku, která stále trvá.

Láska temperamentní holky z Moravy a introvertního herce ze slavné herecké rodiny překonala už mnohé překážky a krize. O to pevnější jejich manželství je. Už více než dvanáct let.

Už jako malého kluka Martina Preisse (48) vábilo pozlátko hereckého světa, vůně kulis a divadelní prostředí, v němž se díky svým rodičům často pohyboval. Narodil se na pražských Vinohradech jako syn hereckých osobností Viktora (74) a Jany (74) Preissových, a pomyslný cejch slavného příjmení mu, zejména v čase dospívání, mnohdy přidělával vrásky na čele.

Nechtěl být „jen“ synem slavných rodičů, a z jejich stínu v budoucnu vystoupil, když si sám vybudoval vlastní úspěšnou kariéru. Byl velmi energické dítě, často označované jako „třídní šašek“, který na sebe uměl strhnout pozornost. Herečtí rodiče věděli, jaká úskalí může herecká profese mít, a proto od ní syna odrazovali.

I přesto se však hercem následně stal. Původně se Martin chtěl věnovat zcela jinému oboru. Lákaly ho cizí jazyky a cestování, a proto si podal

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden