Moje šťastná hvězda

Bolek Polívka: Sprostě zneužili její dobré jméno

Dostatečně nepromyslela důsledky svého jednání a teď za to CHANTAL POULLAIN (61) pyká! A ještě dlouho bude! Čelí agresivnímu jednání a ještě musí trávit spoustu času před soudem! Co se stalo?

Rozhodně nepatří mezi lidi, kteří by se rozčilovali kvůli každé maličkosti, a už vůbec ne kvůli tomu, co o ní kdo napíše nebo kde ji kdo vyfotí. Většinou bývá nad věcí.Jenže kdysi nastala chvíle, kdy ji něco skutečně naštvalo a zklamalo zároveň.

Chtěla se domluvit

Co se stalo a proč tak ztratila důvěru k lidem?„Nemám slov. Nejsem člověk, který se kvůli všemu soudí, ale přehnali to,“ nechala se slyšet. Jedna klinika plastické chirurgie totiž zneužila její dobré jméno! Před několika lety se nechala nafotit pro charitativní účely právě na této klinice. To ovšem ještě neměla ani tušení, že klinika využije tyto fotky pro své reklamní účely! Společně s její fotografií dokonce zveřejnili i inzerát, z něhož jasně vyplývalo, že je Poullain klientkou a tváří této kliniky. Herečka to ale razantně dodnes popírá! „Nejdřív jsem slušně požádala, aby všechny moje fotky stáhli, ale místo toho dali v reklamách na moje oči pásku,“ svěřila se. Proto jí nezbývalo nic jiného než kliniku nakonec zažalovat. A tahanice trvají dodnes!

Chantal Poullain: Chtěla pomoci, ale místo toho pořádně naletěla! Teď se kvůli tomu musí soudit.

Nemá nic jisté

Napoprvé soud její žádost zamítl, ale herečka se s rozsudkem nedokázala smířit, a tak se záhy nato odvolala. Proto nedávno zase musela k soudu. A rozhodně ne naposledy! Naštěstí jí tentokrát dal soud za pravdu a rozhodl v její prospěch. „Právníci mě teprve budou podrobněji informovat, takže o tom ještě nemůžu moc mluvit,“ bojí se prozradit detaily, aby náhodou nezakřikla příznivý vývoj událostí. „Už nikdy nesmím zapomenout udělat si pořádnou smlouvu.
Opravdu se ke mně chovali bez respektu. Absolutně porušili naši dohodu, kdyby se aspoň zkusili domluvit... Ale chovali se ke mně agresivně,“ říká zklamaně Poullain a dodnes si nepřestává vyčítat, jak strašně naivně se zachovala, když přistoupila na fotografování v interiérech kliniky bez jakékoli smlouvy. Naštvaný je ovšem i její bývalý manžel BOLEK POLÍVKA (68). Nechápe, že se může někdo chovat tak bezohledně a úmyslně svým jednáním škodit nevinným lidem. Ještě ale není všemu konec, a zda skutečně všechno dobře dopadne, to budeme vědět až za pár týdnů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden