Můj kousek štěstí

Bolestný útěk Chantal Poullain do Francie?

Je stále sama, laťka je pro herečku ze seriálu Jedna rodina nastavena příliš vysoko. Kvůli své lásce k Bolkovi Polívkovi (74) by šla třeba na Sibiř, což sama Chantal Poullain (67) před nějakou dobou řekla. Jenže čas ukázal, že to nebude potřeba, jejich manželství se po patnácti letech rozpadlo.

Je to už dávno. Ona ho však podle mnoha lidí stále vroucně miluje a trpí. Hlavně, když ho vidí s jeho novou manželkou Marcelou Černou (52), se kterou má dceru Marianu (15) a syny Jana (19) a Antonína (16). Pro herečku je to prý velmi bolestné, přestože mu štěstí přeje.

Najde si vlastní cestu?

V poslední době však prý konečně přišla na to, že také ona by si zasloužila být spokojená. A stále častěji se ozývají hlasy, že by se mohla přesunout do rodné Francie. Utéct od vší té bolesti a pokusit se najít vlastní cestu ke štěstí.

S Bolkem si jsou stále blízcí, jeho lásku už ale asi nevzkřísí.

Přestože má v České republice přátele a rozjeté pracovní projekty. Opravdu by to udělala? Zaprvé se o ní hovoří jako o impulzivní ženě, která když se rozhodne, tak realizuje cokoli.

A za druhé už může mít všeho prostě dost. Navíc Francie není na konci světa, její syn Vladimír Polívka (34) zemi také dobře zná, takže se dá předpokládat, že by s ním kontakt neztratila.

Proč nabídky odmítá?

Třeba by ve své vlasti našla partnera. Mohla by konečně přestat srovnávat všechny muže s Polívkou. Nejde totiž o to, že by neměla nabídky na schůzky a muži o ni nestáli.

Právě naopak. Jenže ona asi nedokáže být s někým, kdo nedosahuje kvalit exmanžela. A žádný muž nechce být srovnáván s jiným chlapem.

Její přátelé přesto věří, že se tohoto „komplexu“ krásná herečka jednou zbaví. I pokud kvůli tomu bude muset odjet do Francie...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden