Můj čas na kafíčko

Bono Vox zapomněl na dárek pro manželku k narozeninám, tak pro ni složil písničku!

Můj čas na kafíčko

Kamarádi mu říkali, že Ali je dívkou, která přesahuje jeho možnosti.

U rockových muzikantů nebývají dlouhá manželství zvykem. Ale takový slušňák jako Bono Vox (60) skandály prostě neprožívá. Už od mládí je věrný své ženě Ali Hewson (59).

Kdybyste byli majiteli hotelu a na víkend se k vám objednali Paul David Hewson a Alison Stewart z Irska, asi byste si řekli: hm, nějaký postarší pár na dovolené.

Pokud trochu znáte skupinu U2 a víte, že manželka jejího zakladatele Bona Voxe se jmenuje Ali Hewson, zbystřili byste víc. A pokud znáte U2 opravdu dobře, věděli byste, že budete mít velmi slavnou návštěvu.

Jak se stal z Paula Bono?

Bono Vox se ve skutečnosti jmenuje právě tak, jak je výše uvedeno. A Stewart, to bylo jméno jeho milované ženy za svobodna. Jak přišel charismatický zpěvák ke své přezdívce, kterou znají fanoušci od Aljašky po Austrálii?

V blízkosti jeho bydliště byl obchod s pomůckami pro neslyšící, který měl na vývěsním štítu napsáno Bonavox. Kamarádi podle toho začali Paulovi říkat

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden