Moje šťastná hvězda

Borhyová balancuje nad propastí?

Moje šťastná hvězda

Vypadá to, že jí na Nově nešlape na paty jen Petruchová, ale také Kloubková. Blíží se její konec v televizi?

Moderátorský pultík se prý pod Lucií Borhyovou (46) na Nově pořádně otřásá. Navíc to prý nemá úplně růžové ani doma. Někteří lidé dokonce tvrdí, že by mohla zůstat bez práce i partnera!

Stále je krásná, zároveň ale také okoukaná. Není se čemu divit, vždyť Lucie Borhyová (46) moderuje novácké zprávy už víc než čtvrt století! A povídá se, že si celá řada jejích kolegyň brousí zuby na její místo. Nejen Veronika Petruchová (29), která podle všeho jde Borhyové pracovně po krku už nějaký ten pátek.

Zdá se, že se přidala i Kristina Kloubková (47). Ta se totiž v jednom rozhovoru nechala slyšet, že mezi moderátorkami je velká konkurence, a otřela se právě o Borhyovou. Navíc náš zdroj,

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden