Můj čas na kafíčko

Borhyová prozrazuje: Pikantní detaily románku s Jágrem!

Moderátorka Lucie Borhyová (46) se s úsměvem ohlíží za bláznivým a krátkým románkem s hokejovou legendou Jaromírem Jágrem (52), který se odehrál před dvaceti lety.

Půvabná blondýnka se s Jágrem sblížila během jeho přestávky po hokejové sezoně. "Nebudu zacházet do detailů, ale tehdy jsme neměli čas jít na hokej, takže jsem s Jardou nikdy na zápase nebyla, ani když sám hrál," směje se Lucie, která je velkou fanynkou hokeje a nedávné Mistrovství světa sledovala s obrovským nadšením.

Se Smečkou chodí už osm let, žádosti o ruku se ale ještě nedočkala.

„S Jardou máme velmi přátelský vztah. Nedávno jsme se potkali a opravdu spolu dobře vycházíme,“ říká Borhyová, která žije s brněnským právníkem Michalem Smečkou a stará se o syna Lucase (15) a dceru Lindu (10).

A jaké má plány na blížící se prázdniny? „Těším se na ně víc než děti, protože nebudu muset ráno vstávat a chystat je do školy. Určitě vyrazíme k moři, kde to všichni milujeme,“ plánuje Lucka, která převzala moderování zahradní JoJo party, protože miluje nejrůznější dobroty. „Sladké si opravdu neodpírám, a když mi začínají být kalhoty těsné, tak trochu uberu,“ směje se.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden