Můj kousek štěstí
Borhyová se Smečkou melou z posledního?
Jak jsou asi daleko od pravdy ti, kteří tvrdí, že trochu přibrala? Je to snad kvůli stresu?
Borhyová se Smečkou melou z posledního?

Potřebuje zapomenout. Spekuluje se, že krásná moderátorka je nešťastná, láska je prý pro ni opět zklamáním. Přitom se zdálo, že tentokrát by to konečně mohlo vyjít!

Kolegové ji nepoznávali. V pořadu Možné je všechno se Lucie Borhyová (46) tak odvázala, že se zdálo, že moderátorku Novy vůbec nic netrápí. Podle všeho to tak ale bohužel zdaleka není.

Povídá se, že když na ni „nekoukají“ kamery, chodí v poslední době jako tělo bez duše, je bez energie. Jako by ji život ani pořádně nebavil. Proslýchá se, že za tím stojí trápení s partnerem Michalem Smečkou (37). Asi si malovala, že je to konečně ten pravý.

Chlap, po jehož boku zestárne a bude si užívat každodenních radostí. Místo toho se šíří zvěsti, že jsou většinu času na kordy, a některé hlasy dokonce tvrdí, že už spolu ani nebydlí. Už před nějakou dobou se objevily spekulace, že si Smečka našel jinou ženu.

Sice se nic oficiálně nepotvrdilo, na druhou stranu by to mohlo dávat smysl. Borhyová se s ním nikde neukazuje. „Já s ním také nechodím k soudu. Žiju tím, co je teď momentálně, nemyslím moc do budoucna,“ nechala se nedávno slyšet krásná blondýnka.

Podle mnohých je z toho patrné, že vlastně pořádně neví, jak to spolu mají. Jedna věc je chránit si soukromí, úplně něco jiného ale je plánovat se svou drahou polovičkou, co bude dál, jak vztah úspěšně posunout. Několikrát se v jejich případě mluvilo o svatbě, pak tyto hlasy pokaždé utichly.

Přitom není sporu o tom, že Borhyová proti případně veselce nic nemá. Vždyť zasnoubená byla už třikrát. Až k oltáři ale nedošla s někdejším golfistou Alanem Babickým (57), řeckým hotelié­rem Nikem Papadakisem (47) ani s moderátorem Michalem Hrdličkou (35).

Přestože s druhým a třetím jmenovaným má dítě. Možná si malovala, že se Smečkou to konečně vyjde, místo toho ale může řešit, jestli spolu vůbec vydrží. Nikdo by se tak nemohl divit, kdyby se Borhyová občas ploužila jako to zmíněné tělo bez duše.

Související články
Moje sladké tajemství / 14.10.2024
Moderátorka Kristina Kloubková (47) měla odjakživa jeden velký problém. Nedokázala nikomu říct „ne“ a neuměla si vůbec prosadit svou. A to se samozřejmě často odráželo také v jejích vztazích. Nebylo divu, že se z toho jednou blondýnka zhroutila. S choreografem Václavem Kunešem (49) už tvoří pár nějaký ten pátek a dlouho to bylo stejné jako s jejími bývalými partnery. […]
Moje šťastná hvězda / 14.10.2024
Je snad hvězda seriálu Ulice stále sama, bez muže, i přes zprávy o tom, že se kolem ní měl motat žhavý ctitel – mladý zajíček, oddaný fanoušek? Už to tak vypadá. Údajně měla Vanda Hybnerová (55) skutečně ve svém okolí někoho nového mít,  ale jaksi to nedopadlo. Ztroskotalo to snad na tom, že šla do vztahu […]
reklama
Herečka ze seriálu Specialisté a její manžel Roman Říčař (48) měli až donedávna zdánlivě dokonalé manželství. Jenomže se objevily zvěsti, že Zuzana Kajnarová (42) přišla svému drahému na poměr. Není úplně jasné, zda je to něco z minulosti, co prasklo teprve teď, nebo by mělo jít o aktuální románek. Pravda je, že herci jsou spolu přes třináct let […]
Zachrání ještě Sandra Nováková manželství,  nebo se chystá rozvod?
premium
V poslední době se zdá, že Sandra Nováková (42) s jistotou ví, jak čeřit vody ve svém manželství. Na sociální sítě totiž dává sakra odvážné fotky. A žhavé pózy prý rozhodně nepatří manželovi Vojtěchu Moravcovi (37)! Hvězda seriálu ZOO Sandra Nováková (42) se měla v poslední době odcizit s manželem Vojtěchem Moravcem (37). Je to snad důvod, proč na sebe […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz